2777
2789
عنوان

وکیل حقه باز و بی چشم و رو

372 بازدید | 26 پست

از اقواممون هست 

بابت کارای طلاقم گاهی میرفتم پیشش مشاوره میگرفتم.تازه کاره و خیلی مشاوره های به درد بخوری نمیداد پولم نمیگرفت ، ولی من محض آروم شدن خودم باهاش صحبت میکردم نه مشاوره دست پا شکستش، همیشه هم قدردانش بودم ، اما بارها خواستم بهش وکالت بدم از همه جا بیشتر بهم قیمت میداد مثلا یه پرونده ساده رو میگفت باید ۱۰۰ میلیون بدی میگفتم شما که میدونی من دارم طلاق میگیرم شوهرم حتی نفقه بچشو نمیده حالا چی میشه یه خورده منصفانه حساب بکنی میگفت نههههه من خیلی وکیل سطح بالایی هستم نرخم بالاس !!!!! در آخر بابت یه پرونده کوچیک یه پیش پرداخت بهش دادم اونم قبول کرد ، اما بعد از گرفتن پول یه سر ی چیز مسخره بدون هیچ توضیحی کشید کنار و کاری نکرد منم رو حساب فامیلی چیزی نگفتم بهش و اصلا پیگیر نشدم با اینکه اوضاع مالیم هم خراب بود و به زور اون پول رو جور کرده بودم! 

تا اینکه چن ماه گذشت و دوباره رفتم‌ سراغش

هستید باقیشو بگم؟

خب 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این نیت که با خودم گفتم حداقل پول رو گرفته پس هم نداده برام چنتا کار کوچیک انجام بده ، بهش گفتم دوتا لایحه ساده برام بنویس اونم گفت باشه بیاید دفتر

از این سر شهر با یه بچه کوچیک پا شدم رفتم دفترش، دو مرتبه پشت هم، روز جلسه رسیدگی پیام دادم میگم چی شد پس ؟؟؟؟ میگه سرم شلوغ بود ننوشتم ، منم عصبی شدم و با ناراحتی گفتم نمیخواستی انجام بدی میگفتی من میرفتم پیش کس دیگه دستم نمونه تو پوست گردو!!!!!!! 

بعدش چشاشو بست دهن نجسشو باز کرد هرچی لایق خودش بود نثارم کرد!!! میگفت بی ادبی کردی بهم!!!! یاد بگیر احترام بزاری به بقیه!!! از این به بعد هواسمو جمع کنم هرکسی رو راه ندم دفترم !!! من بهت مشاوره رایگان دادم و خلاصه خیلی توهین کرد بهم

اصلا انتظار نداشتم این برخورد رو بکنه !!!!چون من خیلی جاها از کاراش و حرفاش ناراحت میشدم چون آشنا بود هیییچی نمیگفتم! حق الوکاله گرفت هیچ کاری نکرد بازم هیچی نگفتم اخرشم اونجوری تحقیرم کرد!

عزیزم وکیل مشاوره خانواده نیست که سما واسه درد دل ساعتها وقتشو گرفتی

اون تمام اون تایمی که وقتشو گرفتی باهات حساب کرده

وکیل فقط و فقط واسه مشاوره حقوقیه

من یکی از اقوام نزدیکم وکیله واقعا روانشو ساییدن به اسم مشاور حقوقی دو ساعت مغزشو میخورن

از طرفی هم فکر میکنن خیلی زرنگن تو غالب مشاوره میخوان اطلاعات حقوقی بگیرن از وکیل 

عزیزم وکیل مشاوره خانواده نیست که سما واسه درد دل ساعتها وقتشو گرفتیاون تمام اون تایمی که وقتشو گرفت ...

فک کنم درست نخوندی متن رو، کجاش نوشتم چقد باهاش صحبت میکردم که میگی ساعت‌ها و اینکه از کجا میدونی چی بهش میگفتم که میگی درد دل بوده؟ خیلی جالبه که حق الوکاله ای که از من تیغ زد و رفت پشتشم نگاه نکرد رو ندیدی اینکه تعهد داده بود برا من کاری انجام بده و نداد اینکه روز جلسه رسیدگی یادش افتاده بگه سرم شلوغ بوده و ،،، 

بعدشم ب از وکیل مشاوره میگیرن اطلاعات حقوقی بگیرن دیگه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣انتظار داری چی بگیرن؟؟

اگه با گفتن کمی توهین و اینا دلتون خنک و اروم میشه ،بگید بهش اما دستتون جایی بند نیست متاسفانه تجربه ...

از اونروز واقعا حالم بده ،، همش میگم ولش کن آدم کثیفی بود جواب دادن و فک کردن بهش فقط اعصاب خودمو بیشتر بهم میریزه ،، اما بازم خیلی بهم زور میاد 

آدم نا اهل همینه ،چه وکیل باشه چه کاسب چه آخوند...تو هم به همه بگو تا بدونن چه حروم خوریه... بده کارهای حقوقیت رو به دانشجوهای حقوق ،بی منت وبی پول واست انجام میدن..

فک کنم درست نخوندی متن رو، کجاش نوشتم چقد باهاش صحبت میکردم که میگی ساعت‌ها و اینکه از کجا میدونی چی ...

خب اگه پول دادی و لایحه هم نزده حتی

میتونی کانون وکلا ازش شکایت کنی

چقدر دادی بهش؟

آدم نا اهل همینه ،چه وکیل باشه چه کاسب چه آخوند...تو هم به همه بگو تا بدونن چه حروم خوریه... بده کار ...

اصلا یک ذره حرمت اون قوم و خویش بودن رو نکرد ، ذره ای مراعات شرایط بدم رو نکرد، کلا سعی داشت یه پول زیادی ازم تیغ بزنه و  تو روم میگفت قراره مهریه بگیری وضعت خوب میشه  !!!! 

واقعا بعد از این ماجرا بیشتر پی بردم چقد دنیا کثیف شده

خب اگه پول دادی و لایحه هم نزده حتیمیتونی کانون وکلا ازش شکایت کنیچقدر دادی بهش؟

اره میتونم شکایت بکنم ، من در حال حاضر هیچ پولی ندارم هیییییچی خودشم از شرایطم خبر داشت ، اون حق الوکاله رو هم پول ندادم طلای دست بچم رو گذاشتم رو میزش (اونموقعی بود که طلا همینجور ثانیه ای میرفت بالا دلم نیومد بفروشم گفتم خودش هرموقع خواست بفروشه،) ولی انقد پست و کثیف بود گذاشت جیبش و رفت پشتشم نگاه نکرد ، 

حالا اون به کنار ،میدونی یه لایحه انننننقد رو پرونده تاثیر میزاره که حد نداره ، روز جلسه برگشته به من میگه ننوشتم!!!!!!!!! شانس آوردم بخاطر آلودگی هوا اونروز دادگاه تعطیل شد جلسه تشکیل نشد وگرنه رای به ضررم میشد  

خدا ازش نگذره فقط سپردمش به همون بالایی