2777
2789
عنوان

وکیل حقه باز و بی چشم و رو

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نمیخواهم دفاع کنم اونم نمیتونم مفت برای شما کار کنه چون تمبر میسوزنه و هر جلسه مشاوره کمش ۵۰۰ تومن واینکه خوب باید چکار میکرده که اینطور میگی و اینکه اصلا دانشجوی حقوق چطور میخواد لایحه خوب بنویسه لایحه نوشتن موقع رای گرفتن خیلی مهم ودانشجو سوادشو نداره راهنمایی الکی نکنید مردم و

اصلا یک ذره حرمت اون قوم و خویش بودن رو نکرد ، ذره ای مراعات شرایط بدم رو نکرد، کلا سعی داشت یه پول ...

خ کثیف تر از ایناست تازه داری باخبر میشی از دنیای بعد طلاق 

فقط قوی بمون وناامید نشی خدا از همه زورش بیشتره 

منم یبار پول دادم ب وکیل و قرارداد امضا کردم بعدش ازم رابطه خواست درحالیکه شوهرداشتم تهدیدم کرد باید کل مبلغ بهش بدم یا پا بدم منم سنم کم ترسیده بودم با گریه و فریاد مجبورش کردم قرارداد نشونم بده سریع پارش کردم 

ولی باید ازش شکایت میکردم خب اونم میگفت کو مدرکت من پیشنهاد رابطه ندادم آنوقت چجوری باید نجات میدادم خودمو 

عزیزم نمیخواهم دفاع کنم اونم نمیتونم مفت برای شما کار کنه چون تمبر میسوزنه و هر جلسه مشاوره کمش ۵۰۰ ...

چرا دیگه داری دفاع الکی میکنی ، واقعا نمیدونم چی بگم به شما! حق الوکاله رو گرفته گذاشته جیبش  کار منو هم انجام نداده ول کرده رفته ، میخواستی زنگ بزنم بابت تمبر سوزوندشم عذر خواهی بکنم یا هزینه اونم جداگانه بدم؟ 

در‌مورد مشاوره هاشم سر جمع سه بار من رفتم دفترش ، اوکی هزینه اون سه بار رو کم میکرد باقی پولم رو پس میداد خب

حالا پول رو گرفته! کاری هم نکرده ! لایحه ها رو‌ هم ننوشته حسابی گند زده به پروندم حداقل باید زبونشو میکرد تو شکمش نه اینکه هرچیزی که لایق خودش بود رو به من نثار بکنه ، تو روز روشن پول رو گرفته اخرشم میگه مفتی کار کردم!!!!!!!

خ کثیف تر از ایناست تازه داری باخبر میشی از دنیای بعد طلاق فقط قوی بمون وناامید نشی خدا از همه زورش ...

ای داد بیداد اون دیگه کی بوده 😢ببین من کلا توی این دو سال زخم زیاد خوردم از این وکیلا خیییلی سرم کلاه گذاشتن پولمو خوردن اخرشم دست تنها خودم همه جا برا کارام رفتم ، از این پیشنهادات ناجور هم که میگی  بهم دادن! ولی از این آدم اصلا انتظار نداشتم اصلا !!!! 

حالا همه وکیلا هم اینجوری نیستن ،، خوب هم دارن ،، مث همه صنفها که هم خوب دارن هم بد،،،، منتها  خوبش گیر من نیومد چون تجربه نداشتم درست انتخاب نکردم

پیش وکیل خانم کاربلد برو

دیگه چشمم خیلی ترسیده 

واقعا میترسم سراغ کسی برم

از یه طرفم کارام نصفه مونده 

اصلا نمیدونم چه غلطی کنم

پولم ندارم دیگه هرچی داشتم دادم رفته

اصلا یک ذره حرمت اون قوم و خویش بودن رو نکرد ، ذره ای مراعات شرایط بدم رو نکرد، کلا سعی داشت یه پول ...

سلام.عزیزم ان شالله مشکلت حل شده باشه و دیگه هیچ وقت نیاز به دادگاه نداشته باشی.اما من با مدرک فوق لیسانس حقوق و بیست سال سابقه کار،از کارم استعفا دادم و فقط شکواییه،دادخواست و یا لایحه می نویسم و یا مشاوره تلفنی میدم  با مبلغ خیلی کم.فایل رو در فرمت دادگاه تنظیم می کنم و برای شما ارسال می کنم و بعد حق الزحمه رو واریز می کنید.اگر دوست داشتید پیام بفرستید در خدمتتون هستم

سلام.عزیزم ان شالله مشکلت حل شده باشه و دیگه هیچ وقت نیاز به دادگاه نداشته باشی.اما من با مدرک فوق ل ...

سلام گلم

بسیار عالی 

باشه حتما بهت میگم نیاز داشتم❤️