2777
2789

امروز میخوام از موضوعی حرفی بزنم که به زبون آوردن‌ همیشه سختم بوده

درباره ی تلنگری که باعث شد من افسردگی بارداری بگیرم و کلا زندگیم عوض بشه

زمانی که باردار بودم مادربزرگ شوهرم به من و شوهرم به شوخی گفته بود که اگه بچت پسر بشه یه میلیون کادو میدم اگه دختر بشه هیچی نمیدم

مادرشوهرم هم از اول مستقیم نگفت ولی از حرف ها و رفتارهاش می‌فهمیدم منتظر پسره

قبل از بارداری من هم مادربزرگ شوهرم خیلی جدی میگفت که پسر خیلی خوبه و دختر به درد نمی خوره

پسرهاشم همه خوبن و خیلی بهش میرسن،دختراي خیلی خوبی هم داره و خیلی براش کار میکنن و بهش احترام میزارن نمیدونم چرا این حرفا رو میزنه

مادرشوهرم به واسطه ی فرهنگ مرد سالاری همیشه سعی داشت به من سلطه داشته باشه و منو مطیع خودش کنه،من راضی نشدم و کوتاه نیومدم، که 50 درصدش هم به خاطر خود شوهرم بود که آدم منطقی ایه،من هر چقدرم که قوی بودم و از جانب خانوادم حمایت میشدم اگه شوهرم میخواست مثل اونا رفتار کنه یا مجبور میشدم کنار بیام یا نهایتا مسیرم رو ازش جدا کنم ولی خدا خواست که اون مثل اونا نباشه

تا اینجا مشکلی نبود، چون من با روحیات طرز فکرشون آشنایی داشتم و حرفشون راجع به بچه رو جدی نمی گرفتم، اما یه جایی دیگه واقعا بهم برخورد، خیلی مذهبی هستن، رفتم تو دین و مذهب جستجو کردم که مثلا یه راهی جلوم بزاره که بگم حرفاتون اشتباهه، درسته که درباره ی نوزاد دختر سفارش های نیکویی شده،اما وقتی دیدم حقوق زن چقدر از مرد کمتره خیلی ترسیدم، درسته خیلی از احادیث با سودجویی تو اینترنت روایت میشن، ولی آدمایی رو دیدم که حتی چیزایی که ما به عنوان ظلم می شناسیم رو ظلم نمیدونن و حق خودشون میدونن که در حق زن ها انجام بدن، نمی دونستم باید چه کار کنم، و هرروز افسرده تر شدم.

من با یه خانواده ی به ظاهر به روز وصلت کردم، خانواده ای که به ظاهر دختر بودن در اون اشکالی نداره، اما همیشه جنس دوم حساب میشی، همه شم تقصیر خانوادش نیست، توی این قانون و فرهنگ بعد از ازدواج دخترها تمام روابط اجتماعی و مالیشون تحت کنترل شوهر در میاد، معلومه مثل پسرها نمی تونن به خانواده رسیدگی و محبت کنن، خانواده هم میرن سمت پسردوستی. البته خدا رو شکر میکنم که همسرم این طرز فکر رو نداره

من الان دخترم به دنیا اومده و داره دو سالش میشه، خودم و همسرم خیلی دوسش داریم،حتی خانواده ی همسرم هم دوسش دارم. ولی اون فشار روی من هست... این درد هربار که باهاش روبرو میشم منو میشکنه، دلم برای دخترها میسوزه، خیلی

به لحاظ عشق به فرزند برای خودم اصلا دختر و پسر تفاوتی نداره، اما جوری شده حس میکنم برای این که گلیم خودمو از آب بکشم بیرون توی این جامعه باید حتما پسر داشته باشم، خودم برادر ندارم و از این بابت همیشه استرس دارم. مادرشوهرم اوایل که عقد کرده بودم همیشه پُز این موضوع رو به مامانم میداد و غیر مستقیم به من میگفت کسی که پسر نداره تو پیری تنها میمونه و داماد نمیذاره دختر کاری برای پدر و مادرش بکنه، خیلی این حرف منو آزار میده و دلم شکسته. باعث شده استرس داشته باشم. 

I will always love you❤️💖💗

من ک مادرشوهرم میگفت دختر بیار منم گفتم از دختر بدم میاد ،جواب باید بدی همون لحظه دهنشونو گل بگیرن

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

والا هممون تو آمپاس"خدا بهت پسر بده"موندیم

بی فرهنگای ک ش

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک مادرشوهرم میگفت دختر بیار منم گفتم از دختر بدم میاد ،جواب باید بدی همون لحظه دهنشونو گل بگیرن

اتفاقا من جواب میدم، ولی دلم چی؟ که میشکنه،فکرم چی؟ که داغون شده؟ من از بیرون قوی به نظر میام، فکر میکنی چرا اولین باره جایی اینا رو به زبون میارم؟ چون همیشه تظاهر کردم

اتفاقا من جواب میدم، ولی دلم چی؟ که میشکنه،فکرم چی؟ که داغون شده؟ من از بیرون قوی به نظر میام، فکر م ...

حساسی ،من چیزی که خودم باهاش خوشحالم و دوستش دارم مهمه وگرنه حرف اطرافیان اصلا اهمیتی نداره

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

روی ذهنو مغزت کار کردن وگرنه این طرز فکر اشتباهه بچه خوبش خوبه چه دختر چه پسر حالا من که دو تا پسر دارم هرکی می رسه از فامیلو همکارو همسایه میگه یه دختر بیار پسر می زاره میره تنها می مونی البته که من اهمیت نمی دم به حرفاشون ولی مردم همیشه حرف برا گفتن دارن 

زیادی جدی گرفتی سمت ما که تا بوده دختر به پدر مادر سیدگی کرده تا پسر 

من خودم باردار که بودم مادر شوهرم همش میگفت کاش دختر بشه خودت خواه  نداری    ولی میدونستم میگه چون خواهر شوهرم پسر نداره     بچم که پسر شد قشنگ یه جوری شد 

تو دختر بیاری یا پسر   برای پیری به تربیت خودت مربوط میشن 

والا دهن مردم نمیشه بست

چه حس بدی گرفتم 😐

من سه ماه اول با داریم ویار شدید داشتم همه بوها،حتی ب هایی که انسان در حالت عادی اصلا متوجه نمیشه که وجود داره آزارم میداد و مدام بالا میاوردم،بعضی وقتا هم خونی بود. کلا افتاده بودم یه گوشه و هیچ کاری نمی تونستم بکنم. انگار سه ماه تموم مسموم باشم. اما افسردگی بارداریم جوری شده بود که راضی بودم کل بارداریم با ویار بگذره ولی این حالت رو نداشته باشم.