2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه همش برو خونه بابام اینا کاراشونا بکن.نرم دعواست.و این فیلما.

اینطوری گفته برای جلب محبتشم ک شده بری نرو با زبون خوش بگو دوتا بچه داریم رسیدگی سخته و... مگه نوکرپدرشوهرمادرشوهری بچه دیگه ندارن؟

مگه شما چی میگید؟؟؟

بیخیال بابا تو دعوا هزارتا حرف آدم بهم میزنن :))) فرداش همش یادمون رفته :))) اینقدر حرفهای دعوا رو جدی بگیرید دوستت خراب میشه ها. آدم حرصی میشه برای اینکه لج همسرش رو دربیاره خیلی حرفا میزنه که واقعا تو دلش نیست

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

اینطوری گفته برای جلب محبتشم ک شده بری نرو با زبون خوش بگو دوتا بچه داریم رسیدگی سخته و... مگه نوکرپ ...

میگه ما ادمیم کنار هم نمیشه ک بیخیال هم بشیم منم بابات اینا کار داشتن نمیشه بیخیالشون بشم ک مگه مسلمون نیستیم و از این حرفا

میگه ما ادمیم کنار هم نمیشه ک بیخیال هم بشیم منم بابات اینا کار داشتن نمیشه بیخیالشون بشم ک مگه مسلم ...

بگو خب پدر من شاید گذرش در سال یکی دوبار بهت بیوفته ولی تو میگی هرروز برو خونشون رو تمیز کن مگه من زن چقدر توان دارم که دوتا بچه بزرگ کنم بهشون برسم دوتا خونه تمیز کنم برای این همه ادم غذا درست کن بشور بساب بچه دیگه ای ندارن؟پرستار بگیره اگر اینهمه پیگیر خانوادشه البته شریکی با بقیه.بگو خیلی نگران پدر مادرتی برو کمکشون براشون تمیز کاری کن اشپزی کن روزی دوسه ساعت برو