2777
2789
عنوان

دیروز اشک شوهرم رو درآوردم😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 23 پست
چرا اینجوری کارابنده خدا تحصیلکرده س احتمالا هنر خوندهبره دنبال اینکه گرافیک و طراحی یاد بگیرهکار تو ...

اتفاقا گرافیک‌خونده

کو کار؟الان هوش مصنوعی هست فکرمیکنید به گرافیستا کار میدن؟

اکثرا کاراشون رو میدن به چاپخونه ها که هم طراحی میکنن هم چاپ کسی این روزا به گرافیست کار نمیده خیلیم سپرده به این جاها ولی چون شیفت صبح میخوان نمیتونه بره

منم منم خانوادم بهم پول میدن البته بهشون نمیگما خودشون بهم میدن درک میکنن شرایطم رو خودمم یه پبج دار ...

الان وضع اقتصادی همه بده اعتماد بنفس و مردانگیش نابود نکن اما به خوبی بهش بگو بیکاری هاش بره کار کنه یه حرفه یا مهارت یاد بگیره بعدا معلم شد نصف روز مدرسه اس نصف روز اون کار انجام بده منم شوهرم کارمنده اولا خیلی فقیر بودیم الان کاسبی محصولات طبیعی راه انداخته یکی از اتاق های خونم پر وسایل کرده اما وضعمون بهتر شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم منم خانوادم بهم پول میدن البته بهشون نمیگما خودشون بهم میدن درک میکنن شرایطم رو خودمم یه پبج دار ...

کارت اشتباه بوده

مگه داشته و نداده ؟ 

تازه اول زندگیتونه و تو این دوران بالا پایینو همه دارن تا وقتی که به یه ثبات نسبی برسن وضعیت تون هم که میگی موقتیه از این روزا خاطره های بد برای همدیگه نسازین

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من اینو قبول ندارم چون شرایط اقتصادی افتضاحهولی شوهرم میتونه بجای بعدازظهر خوابیدن و هدر دادن وقتش ب ...

خب قبول نداری ، الان باید هر روز بشینی هی تکرار کنی برو دنبال کار و این به مرور زمان میشه کدورت یا دعوا اخرشم هیچی به هیچی 

خب قبول نداری ، الان باید هر روز بشینی هی تکرار کنی برو دنبال کار و این به مرور زمان میشه کدورت یا د ...

خودم بعد تحصیلم قطعا میرم سرکار

خب مرده باید بفکر باشه و تلاش کنه برای زندگیش

خودم بعد تحصیلم قطعا میرم سرکارخب مرده باید بفکر باشه و تلاش کنه برای زندگیش

اسی من از اینکه اول زندگی داری عادت میدی شوهرت باید به فکر زندگی باشه خوشم اومد حتی اگه با من باشه میگم بهت از خانواده ت اصلا چیزی نگیر یا اگه می گیری یه حساب پس انداز مخفی داشته باش برای روز مبادا ، چون اگه الان ناز کن نره سرکار دیگه عمرا بر ه چون به اون زندگی با اون حقوق عادت می کنه و خیالش راحت خانواده ت ساپورتت می کنند و همین بیشتر باعث تنبلیش میشه ، شده الکی بگی پول نیاز داری بگیر برو یه رستوران غذا بخور بگو هوس کردم حساب زندگیش بیفته دستش که زندگی فقط تو لباس و نهار و شام خلاصه نمیشه و......

من حرفم رو اون کاربر بود که گفت خب برو سرکار و تو مخارج زندگی کمک شوهرت کن ، منم گفتم خب کسی که ازدواج می کنه اگه قرار بود 6 صبح بر ه سرکار تا 7 غروب چرا ازدواج کرده پس اگه قرار خرجی خودشو بده .

وگرنه من مخالف کار بعد ازدواج هستم ، این جوری مرد تنبل که هست با کار کردن زنش هم بیشتر به تنبلی خودش ادامه میده .

بزار اول زندگیت ناراحت بشه ازت ولی مطمئن باش قرار آینده ی خوبی برات بسازه فردا زدیم مو باردار شدی اون وقت میخوایی با 14 چه جوری زندگی کنی و.....

اسی من از اینکه اول زندگی داری عادت میدی شوهرت باید به فکر زندگی باشه خوشم اومد حتی اگه با من باشه م ...

درست میگین واقعا

متاسفانه مردا هم هرجور عادتشون بدی همونطوری بار میان🥲💔

درست میگین واقعامتاسفانه مردا هم هرجور عادتشون بدی همونطوری بار میان🥲💔

از قدیم گفتن مرد وظیفش کار بیرون زن کار خونه ، دیگه همین مونده زن هم کار بیرون انجام بده هم خونه داری و بچه داری ، از الان به خودت ظلم نکن دوست داری هوای شوهر تو داشته باشی سعی کن با زبون خوش و مهربونی تشویقش کن به کار و پیشرفت ان شاءالله تا زمان فارغ التحصیلیت که یه شغل خوب پیدا کرد و عادت کرد به کار دومش شما هم شروع کن برو دنبال هر کاری که دوست داشتی و پیشرفت کن و در کنارش به همسرت کمک کن ولیییی الان اونم اول زندگی اشتباه کار کردنت 

میتونه مشاور کنکور بشه

پشتیبان ازمون موسسات 

اگر درس تخصصی مثل ریاضی، فیزیک و...  هست میتونه معلم خصوصی بشه اگر هم اموزگار هست میتونه ریاضی، علوم، فارسی هر کدوم که مسلط تر هست رو برای دبستان تدریس کنه به صورت خصوصی 

هر سه تا باهم میشه درامد خیلی خوبی هم داره 

مشاور بشه سه / چهار سال اول بصورت ماهانه دانش اموز بگیره و هم پشتیبان ازمون موسسات بشه بعد بشه مشاور تخصصی 

البته بهتر قبلش کامل مسلط شن با چندتا مشاور مشورت کنن و کاراموز بشن چند ماه 

معلم خصوصی هم جلسه ایی بالا ۵۰۰ میگیرن تازه دروس عمومی تخصصی بیشتره