2777
2789
عنوان

دیروز اشک شوهرم رو درآوردم😔💔

289 بازدید | 23 پست

سه ماهه اومدیم زیر یه سقف حقوقش ۱۴ تومنه معلمه دانشگاه مسخره اشون داره ماهی ۴ تومن از حقوقش کسر میکنه با اینکه فارغ التحصیل شدن و دانشگاه ملی فرهنگیانم بوده ول کنشون نیست تا ماه بعدی هم آخرین قسطش رو برمیدارم شوهرمم آخرین باری بهم پول داد مهرماه بود یه میلیون بهم داد 

الان بقیه اش رو میگم

خودت سر کار نمیری

با این حقوق یک نفره نمیشه زندگی ساخت

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

منم منم خانوادم بهم پول میدن البته بهشون نمیگما خودشون بهم میدن درک میکنن شرایطم رو خودمم یه پبج دارم اندک فروشی دارم در حد ماهی ۲ ۳ میلیون دانشجو هم هستم نمیتونم کار کنم درسام سنگینه تا سه ترم دیگه فارع التحصیل میشم میرم دنبال کار چند وقته به شوهرم میگم برو دنبال کار دوم انگار نه انگار هعی بهانه میاره با زبون خوش گفتم دیروز دیروز خیلی با عصبانیت گفتم بهش گفتم میدونی از کی بهم پول ندادی زشته برای تو که من دستم جلو خانواده ام دراز باشه برو کارگری هر کاری که باید بکنی بکن اینجوری نمیشه گذروند هعی دل خوش کرده به مدیر مدرسه اشون بهش وعده داد بود شوهرم رو میکنه معاون اضافه کاری براش رد میکنه دوماه اضافه کاری رفت هیچی بهش نداد دو ماه الکی بهش گفت معاونی آخرم ردش کردن گفتن سابقه ات برای معاونی کمه کلا مرتیکه همش دلخوشش میکنه شوهرمم نمیره دنبال کار دوم🥲🥲

دیگه دیروز هر چی تو دلم بود بهش گفتم🥲مرد خوبیه خوش اخلاقه مهربونه همه چی تمومه نگید چرا زنش شدی چون واقعا کنارش خوشبختم ولی خب باید دنبال کار دیگه ای باشه نمیشه اینجوری گذروند🥲🥲دیگه دیروز اینجوری کردم سپرد به چند نفر براش کار پیدا کنن بنظرتون کارمگغلط بود؟آخه واقعا دارم اذیت میشم با این شرایط🥲

تابستون مجبورش کردم بره نجاری ور دست یکی از آشناهامون یاد بگیره خواهرش اومد پرش کرد که این کار بدرد نمیخوره اشباعه فلانه  چون خودش میخواست ببرتش یه مدت یه خونه خریده بود بردش خونه اش رو براش رنگ کرد آخرم هیچی بهش پول نداد از یاد گرفتن نجاری هم منصرفش کرد درحالی که الام سرکوچه امون کارگاه نجاریه اگه بلد بود میرفت یه اندک درآمدی داشت

بنظرتون نباید اینجوری برخورد میکردم کارم اشتباه بود؟🥲🥲💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت سر کار نمیریبا این حقوق یک نفره نمیشه زندگی ساخت

ملت ازدواج می کنند تو خوشی باشند بعد اگه قرار دوباره روزی از نو و 6 صبح تا 7 سرکار باشند دیگه چرا ازدواج می کنند ؟!!!

مجردی که بهتر از این جور ازدواج هاست

شرایط مالیشو میدونستی 

یا زنش نمیشدی 

یا حالا که شدی تحمل کن  تا شرایط اوکی شه خودتم بری سره کار 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
ملت ازدواج می کنند تو خوشی باشند بعد اگه قرار دوباره روزی از نو و 6 صبح تا 7 سرکار باشند دیگه چرا از ...

شوهره عابر بانک که نیست 

قطعه مجردی وگرنه ادم متاهل به این درک رسیده که زندگی  مشترک تو این شرایط مزخرف یعنی چی 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
شرایط مالیشو میدونستی یا زنش نمیشدی یا حالا که شدی تحمل کن تا شرایط اوکی شه خودتم بری سره کار

خوبه نوشتما

شوهرم واقعا مرد خوبیه ولی یه جاهایی حس میکنم داره تنبلی میکنه اینروزا خیلی راحت میشه پول درآورد از یوتیوب از اینستا از سایتای هنری چون واقعا هم با استعداده ولی هیچ حرکتی نمیزنه

خب باید به خودش بیاد قرار نیست بره بیل بزنه که کلی راه هست برای پول درآوردن

من خودمم واقعا درسام سنگینه به کارای خونه بزور میرسم

ملت ازدواج می کنند تو خوشی باشند بعد اگه قرار دوباره روزی از نو و 6 صبح تا 7 سرکار باشند دیگه چرا از ...

من اینو قبول ندارم چون شرایط اقتصادی افتضاحه

ولی شوهرم میتونه بجای بعدازظهر خوابیدن و هدر دادن وقتش بره دنبال کار دیگه ای بعضی روزا فقط یکساعت میره مدرسه میاد وقت آزاد زیادی داره

چرا تدریس خصوصی نمیکنهدبیر چیه

دبیر هنرستانه

اونقدر برای تدریس خصوصی خواهان نداره

باید بره دنبال کار عین همکاراش بنده خداها همزمان راننده هستن نقاش ساختمان هستن نباید فکر کنه این کارا چیپه درحالی که نون خوردن نداریم