چرا مهم هست. پس فردا که بچه دار بشی بچه ات اگه نماز خون باشه سمت خیلی از آسیب ها نمی ره انگار زند ...
اینو خیلی قبول دارم.. نماز به زندگی آدم نظم میده ، باعث میشه بقیه کارها رو هم درست سر وقت انجام بدی. روزت هم برکت پیدا می کنه.. من باردارم خیلی دوست داشتم نمازم دیگه ترک نشه اما متأسفانه باز کوتاهی می کنم وگرنه قلبا عاشق نماز و خدا هستم و ایمان ته دلم خیلی دارم خداروشکر، ولی خب کاهل نمازم
به نماز شوهرت چیکار داری ؟ آدم ها رو تو قبر خودشون میزارن خیلی وقته که کسی با این چیزا های شخصی کاری ...
آیه ۱۳۲ سوره طه مطالعه کنید
واضح میگه امر کنید به نماز اهل خودتون رو
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر منکه از مجردی میخوند مرتب. تا چند ماه پیش ک کمرشو عمل کرد نخوند دیگه نمیخونه. منم تک و توک میخونم انگار همنشینی بامن روش اثر گذاشته خیلی ناراحتم. بهش میگم حداقل تو بخون.برکت نره از خونمون.هی میگه باشه باز نمیخونه
نه عادی ولی هی ظلم کرد وخدا جوابش نداد واسه خودش خدایی می کنه
اتفاقا باید اون بیشتر بترسه. وقتی ظلمی می کنه و قضا و قدر براش بد نمیاره باید وحشت کنه چون قراره سخت تاوانش رو بده. مطمئن باش همین دنیا هم تاوانش رو میده اما نزار ایمان تو رو بگیره. حیفه محلش نزار...