2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهره بی نمازش رو نمازخون کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 85 پست

من چی بگم اینقدر زجرم داد وگفت تو میمونی قبله سوراخ کردی نمازول کردم ازخداهم دلگیرم که چرااااا

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
کاش شوهر منم تا این حد روش اثر داشتم،،بخون خواهر شاید همین نمازها تو قبر به دادمون برسه

آره مثلا صبح جا نماز زمین باشه میگه امروز نماز خوندی؟ میگم آره.. فردا می بینم صبح زود وضو گرفته داره میخونه... یا یه وقت ببینه میخوام نماز بخونم میگه صبح کن بزار با هم جماعتی بخونیم... ولی فک می کنم خودم مشکل دارم وگرنه راحت می تونستم حل کنم..  یا روزه بگیرم اونم میگیره... احیا بیدار باشم اونم بیداره... حسودیش میشه فک کنم 😄😄 یا چون من با ذوق رفتار می کنم مثلا امروز نماز خوندم واای چه حس خوبیه... چقدر سبکم ... دهنش آب می افته،  اونم سعی می کنه بخونه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چی بگم اینقدر زجرم داد وگفت تو میمونی قبله سوراخ کردی نمازول کردم ازخداهم دلگیرم که چرااااا

متوجه نشدم چی میگفت ؟

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نماز شوهرت چیکار داری ؟ آدم ها رو تو قبر خودشون میزارن خیلی وقته که کسی با این چیزا های شخصی کاری ...

چرا مهم هست.   پس فردا که بچه دار بشی  بچه ات اگه نماز خون باشه سمت خیلی از آسیب ها نمی ره انگار زندگی اش یه چهارچوب هایی داره که نمی زاره سمت هر چیزی بره. 

بی نماز که بار بیاد یعنی قید و بندی هم برای کارهای دیگه زندگی اش نداره

یه دوستی داشتم اهل نماز نبود به چیزی هم اعتقاد نداشت آخرش هم سر یه مشکل خودکشی کرد و فوت شد

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

شوهرمن نمیخوند وقت صحبتهای قبل عقد گفتم دوست دارم نمازبخونی  گفت هرکس نمازبخونه براخودش میخونه دیگه هیچی نگفتم توعقدنمیخوند ولی الان میخونه ده ساله ازدواج کردیم ازوقتی اومدیم سرخونه زندگیمون میخونه من هیچی نگفتم خودش دید من میخونم اونم دیگه میخونه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

تو خواستگاری متوجه نشدی نماز نمی خونه؟

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
جلوی چشمش نخون.. خیلی طولانی میخونی مگه؟

نه عادی ولی هی ظلم کرد وخدا جوابش نداد واسه خودش خدایی می کنه 

به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔

جلو روش نمیخوندی خب بعدنمازتوطولانی نکن منم شوهرم با اینکه نمازمیخونه ولی ببینه زیاد قرآن یا دعامیخونم معترض میشه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
می گفت تو میمون هستی سرنماز

اشباهت کردی واسه خاطر همچین آدم خلی نمازتو رها کردی ! 

شوهر منم مثل تو برای بی نمازیش دلایل میاره ک کارم اوکی نشد از خدا دلگیرم رها کردم و .... 

ولی آدم اگ توحیدی قوی باشه مثل حضرت زینب تو خرابه ها هم نماز رو رها نمیکنه

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نماز شوهرت چیکار داری ؟ آدم ها رو تو قبر خودشون میزارن خیلی وقته که کسی با این چیزا های شخصی کاری ...

آدم دوست داره شوهرش عاقبت بخیر بشه این نباید چیز عجیب و غیر قابل درکی باشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴