2777
2789

چندساله ازدواج کردین ؟ و چجووووری ؟ 

ب نظر منکه هیییچ راهی وجود نداره آدم خودش خسته میشه و کنار میاد 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آیه قرآن لایتغیر ذاتهو 

شما قبل ازدواج باید در مورد اعتقادات تون صحبت کنید گاها تغییر مواردی ذاتی و عقیدتی نزدیک به صفر 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نماز شوهرت چیکار داری ؟ آدم ها رو تو قبر خودشون میزارن خیلی وقته که کسی با این چیزا های شخصی کاری ...

همه به هم ربط داره خواهر،وقتی شوهرت با ایمان و نماز خون باشه دو روز دیگه بچه هام که الگوشون پدر و مادرشونه نماز خون میشن

همه به هم ربط داره خواهر،وقتی شوهرت با ایمان و نماز خون باشه دو روز دیگه بچه هام که الگوشون پدر و ما ...

آخ گفتی بعضیا اصرار دارن نفهمن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر من تاثیر پذیریش خیلی خوبه. اگه من خودم مرتب بخونم اونم میخونه.‌‌ مشکل اینه خودم تق و لق می خونم‌ .. اوایل اون حتی اگه ۱۲ شب می‌رسید خونه اول نمازش می خوند . انگار تنه اونم به من خورد‌.‌ این بیشتر اذیتم می کنه. دوست دارم بخونیم نماز، خودشم دوست داره ولی انگار برامون سخت شده. 

یه روز می‌خونیم خیلی حس خوب داریم ولی باز فردا شل می شیم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرت وقتی طرف با لباس روحانی میاد میشه ازش پرسید نماز میخونی یا نه ؟ البته نماز نخوندنش از دورویی و ...

لباس مگه انسان بودن کسی نشون میده والا من ملبس میشناسم دروغ میگه ، میشناسم ناعدالتی می‌کنه پس باید می‌پرسیدی باید متوجه این موارد می‌شدی عزیزم یه حرف کلی از مشاورم قبل از ازدواج می‌گفت دوتا چشم قرض کنید شرایط ببنید بعدش یک چشم تو ببند و نقش یک دختر فدا شده بازی نکن الان هم به نظرم بهتر مسئله افسردگی اش حل کنید 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

شوهر من تاثیر پذیریش خیلی خوبه. اگه من خودم مرتب بخونم اونم میخونه.‌‌ مشکل اینه خودم تق و لق می خونم ...

نگوووو دیگه ۱۱ دیقه نماز در طول شبانه روز تنبلی داره !؟ 

خودتو موظف کن بگو یعنی انقدر بدبخت و بی ارزشی و از اونا ک دائم میخونن کمتری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا چه مدت میخوند ؟

تو عقد و چند سال اول خونه داری میخوند ولی الان😔فقط ماه رمضون تمام روزه هاشو میگیره نمازشم میخونه،،الانم گاهی بهش میگم می‌خنده میگه از فردا ولی باز😔دیگه از گفتن بهش و دعا کردنم خسته شدم

شوهر من تاثیر پذیریش خیلی خوبه. اگه من خودم مرتب بخونم اونم میخونه.‌‌ مشکل اینه خودم تق و لق می خونم ...

کاش شوهر منم تا این حد روش اثر داشتم،،بخون خواهر شاید همین نمازها تو قبر به دادمون برسه