2777
2789
عنوان

کساییکه چندتا خواهر دارن

210 بازدید | 10 پست

خواهرهای شما هم خیلی باهم فرق دارن 

مثلا یکی فداکاره جونشو برات میده یکی اهل رقابت و حسادت 

من همه خواهرام فوق العاده یکیشونم خوبه ولی رقابت داره بعد منه خر حالیم نیست ک این حسودمه باید یه سری،چیزارو نگم باهاش صمیمی میشم مثل بقیه رفتار میکنم و حتی تو عالم خواهری غیبت خواهر فداکارمو میکنم پیشش 🤦‍♀️ 

چرا انقدر گاگولممممم دیشب وقتی فهمید چقدر خانواده بهم پول سیسمونی دادن گفت چه خبره نصفش کافی بود و ... بعد ب خواهرم گفته بود چرا خودشون سیسمونی نمی‌خرن خواهرمم گفته بود ۲۰ تومن خریدن یه مقدارش مونده و ... کلا خیلی بدم اومد ک چرا با اینکه میدونم طرف حسودمه یهو باهاش صمیمی و جوگیر میشم

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه خواهر دارمحالم ازش بهم میخوره بسکه بی چشم و روخداروشکر همین یکیه و بیشتر نیستن

نه این خیلی مظلومه واسه همینم باهاش صمیمی میشم خیلی دوسش دارم ولی خب از بچگیم باهام رقابت داشت با اینکه ۶ سال بزرگتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماشیش تا خواهریم تابهحال نشده این خواهرپشت اون یکی یه اوف بگه حتی مامانم بهمون عیدی میده نمیدونیم به اون یکی چقد میده یکی وضع مالیش خوبه یکی لازم داره روزمادرم مامان هیچ موقع نمیگه کی چی اورد میترسه اونی که نیاورده ناراخت بشه

ماشیش تا خواهریم تابهحال نشده این خواهرپشت اون یکی یه اوف بگه حتی مامانم بهمون عیدی میده نمیدونیم به ...

ماهم دقیقا همینیم فقط این وسط من ته تغاری و حساسم هی قهر میکنم و حتی جلو روی طرف بدگویی میکنم یا میگم پشتت اینو گفتم بعد همون دیقه دوست میشم همه ام میدونن اخلاقمو 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یکی خواهر بزرگتر دارم.

هیچ وقت باهاش راحت نبودم،شدیدا دهن لقه شوهرشو مامانمه.

یه داداش داشتم اون خیلی خوب بود.با هم درد و دل میکردیم و رازدار هم بودیم،اونم زن گرفت و الان شده دشمن درجه یکم