2777
2789
عنوان

نوزادی ک شیر سینه مادرو نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 20 پست
هوش مصنوعی: تماس فوری با پزشک یا ماما: در این سن، امتناع از شیر خوردن می‌تواند نشانه‌ی مشکل جدی باشد ...

دوست منم اینجوری نفهمیده بود بچش مننژیت داره دیر برده بود بچش مغزش آسیب دیده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بیشتر این روشو توضیح بدین لطفا

وقتی میخوای شیر بدی بهش با انگشت روی لپش آروم بکش 

اینجوری لثه هاش ماساژ میگیره و راحت تر میخوره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

عزیزم روز ها ی اول طبیعیه ..  از رابط سینه استفاده کن ...سعی کن شیشه ندی . و اگه خواستی شیر خشک بدی با کاپ بهش بدی که شیشه  رو  بگیره سینه رو ول میکنه 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

سلام عزیزم، مبارکت باشه به سلامتی زایمان کردی، این که نمی تونه بمکه چون فکش ضعیفه، دستتو قشنگ بشور و داخل دهان و روی زبانشو ماساژ بده که بمکه و قوی تر بشه، اگه کم شیر بخوره و بدنش کم آب بشه باعث زردی میشه، حواست به ادرارش باشه، اگه کم حجمه حتما برو دکتر، شیرتو تقویت کن با آب هویج، دمنوش شیرافزا، سوپ جو با زیره که نفخش هم کم باشه، چای کم رنگ، شیرتو بدوش، هر چی بیشتر بیاد بیشتر میشه و بچه راحتتر می خوره، روزای اول سخته صبور باش اینا هم می گذره