2777
2789

اگه دوست داری عروس هلندی بیار 

اگه نر باشه که دیگه عالیه هر روز برات آواز میخونه و حرف زدن هم یادش بدی حرف میزنه برات 

خرجش هم کمتر از گربه اس

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه دوست داری عروس هلندی بیار اگه نر باشه که دیگه عالیه هر روز برات آواز میخونه و حرف زدن هم یادش بد ...

نه تور خدااا صداش رو مخه وقتایی که جیغ میزنههههههه

من داشتم واقعا اعصاب روانم بهم ریخته بود مجبور شدم واگذارش کنم دلمم نمیومد رو قفسش پارچه بندازم که ساکت شه

باربی_سایت🎀

نه تور خدااا صداش رو مخه وقتایی که جیغ میزنهههههههمن داشتم واقعا اعصاب روانم بهم ریخته بود مجبور شدم ...

آره از منم خیلی جیغ می زنه تازگی 

همش دلش میخواد ببرمش توی حیاط اما هوا سرده نمیشه 

اینم هی جیغ میزنه 

آخه تابستون همش تو حیاط بود کیف می‌کردند برای خودشون الان که سرد شده نمیبرمش جیغ می‌زده تا خسته بشم ببرمش 

😂

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
سخت نیست نگهداری حیوان خونگی؟ دنگ و فنگ نداره؟

والا خیلی سخته 

ولی خب چیکار کنیم دوست داریم😂مجبوریم تحمل کنیم 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

آره از منم خیلی جیغ می زنه تازگی همش دلش میخواد ببرمش توی حیاط اما هوا سرده نمیشه اینم هی جیغ میزنه ...

واییی من اصلا پرنده نمیارم 

بهم حس خوبی نمیده دلم میگیره همش تو قفسه 

پرنده هارو تو آسمون میبینه مثل یه زندانی

😐💔

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

آره از منم خیلی جیغ می زنه تازگی همش دلش میخواد ببرمش توی حیاط اما هوا سرده نمیشه اینم هی جیغ میزنه ...

😂🤦🏻‍♀️

جیغاشون به درد وقتایی میخوره که با شوهرت دعوات میشه ولی نمیخوای صداتو ببری بالا برداری اینو بزاری جلوش قشنگ مغزشو سوراخ کنه😂🤦🏻‍♀️

باربی_سایت🎀