2777
2789
واییی من اصلا پرنده نمیارم بهم حس خوبی نمیده دلم میگیره همش تو قفسه پرنده هارو تو آسمون میبینه مثل ی ...

آره منم غصه ام میشه خیلی براشون 

ولی نمیتونم ازشون دل بکنم 

تلاش میکنم همه چیز براشون فراهم کنم ولی می‌دونم دلشون میخواد آزاد باشند 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
😂🤦🏻‍♀️جیغاشون به درد وقتایی میخوره که با شوهرت دعوات میشه ولی نمیخوای صداتو ببری بالا برداری اینو ...

خیلی باحال گفتی 😂😂👏

راه کاره خوبیه 

اتفاقا ماهم اگه تو خونمون صدا بالا بره اینا صداشون رو بالاتر می‌برند انگار میخواند بگند اینجا خونه منه توش صداتون رو بالا نبرید 😂

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی باحال گفتی 😂😂👏راه کاره خوبیه اتفاقا ماهم اگه تو خونمون صدا بالا بره اینا صداشون رو بالاتر می ...

وای دقیقاااا به صدا خیلی حساسنننن خداروشکر من راحت شدممم دادمش به پسر دایی همسرم بعضی وقتا میریم خونشون باهاش حرف میزنممم هی میگه خوشگلههه مامان

باربی_سایت🎀

وای دقیقاااا به صدا خیلی حساسنننن خداروشکر من راحت شدممم دادمش به پسر دایی همسرم بعضی وقتا میریم خون ...

آخی خوبه که بازم میتونی ببینیشون

بعد از اینکه از پیشت رفتند افسرده نشدند ؟