2777
2789

من دوماه پیش با دوستم ک براش همه کار کردم دعوا سختی کردم و رفتار زشتی ازش دیدم و کلا دیگ باهام حرف نزدیم

الان جایی ک رفتم نوشته متا گرون تموم میشن😐🙄با من ک نبود؟ بود؟ چون از سرشم زیادی بودم حیوان در اصل اون مفتیه ک گرون تموم شده

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجا نوشته بیویی جایی؟

بنظرم محلش نزار با این بیشعوریش

اگه جدیدا گذاشته که خطاب به تدعه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

کجا نوشته بیویی جایی؟بنظرم محلش نزار با این بیشعوریشاگه جدیدا گذاشته که خطاب به تدعه

سری اخر بی ادبی کرد منم هیچوقت بی ادبی نمی‌بخشم 

اره بیو یه جایی ک من زیاد چک میکنم

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

سری اخر بی ادبی کرد منم هیچوقت بی ادبی نمی‌بخشم اره بیو یه جایی ک من زیاد چک میکنم

میدونه؟ 

بیو غیر تلگرام اینا منظورته

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

به نظرم این نشون میده که داره از دوریت میسوزه عزیزم. اصن محلش‌ نده تا فکر نکنه ذره ای‌ درگیرشی یا چک ...

چشممم چقدر ادم نمک نشناسین حالا نمیدونم برای کی گذاشته ولی خیلی در حقش خوبی کرده بودم همینو کسی واسه من میکرد ی عمر بش تو نمیگفتم

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

چشممم چقدر ادم نمک نشناسین حالا نمیدونم برای کی گذاشته ولی خیلی در حقش خوبی کرده بودم همینو کسی واسه ...

بعضیا اینجورین دیگه، کاریش نمیشه کرد

ما میتونیم فقط خودمونو از این ادما دور کنیم، نمیتونیم اونا رو تغییر بدیم

حالا شایدم واسه تو نذاشته و با یکی دیگه دعواش شده

بعضیا اینجورین دیگه، کاریش نمیشه کردما میتونیم فقط خودمونو از این ادما دور کنیم، نمیتونیم اونا رو تغ ...

وقتی فک میکنم اگ برا من گذاشته بود ناراحت میشم وقتیم فک میکنم برا من نزاشته باز ناراحت می‌دونی چرا

چون من خیلی با احساسم و دلم برای لحظات خوب تنگ میشه بدی ادما یادم میره😔و دلم میخواد حداقل اونقدر انسان باشن ک منو یادشون نره

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️

وقتی فک میکنم اگ برا من گذاشته بود ناراحت میشم وقتیم فک میکنم برا من نزاشته باز ناراحت می‌دونی چراچو ...

میبفهمم، ولی باید به خودت بگی ارزش من بیشتر از این حرفاس، اگه بدیاشو یادت بره و دوباره باهاش اشتی کنی ارزش خودتو بردی زیر سوال

میبفهمم، ولی باید به خودت بگی ارزش من بیشتر از این حرفاس، اگه بدیاشو یادت بره و دوباره باهاش اشتی کن ...

دقیقا مرسی فلورا جون که اومدی🥲💕💕💕💕💕💕

ک ن ن ن ن ی ر🧘🏻‍♀️🕯️