2777
2789

مرد‌خوبیه همیشه سعی میکنه در هر صورت من‌ راضی باشم

من امسال دوتا پالتو گرفتم‌تو رنگای روشن…مادرشوهرم گفت یکی از اقوام حالش بده سن بالا هم هست تو کما هست شاید فوت کنه لباس‌ اماده داشته باشین ازشهرستان مهمان میاد تمیز باشین…

من پول داشتم اما میخاستم برم‌زاویه‌فک و اینا بزنم دوس نداشتم خرجش‌کنم روم هم نمیشد ب شوهرم بگم چون تازه رفته‌بودیم خرید کامل زمستونی

خلاصه گفتم حیف من که پالتو مشکی ندارم‌ اول گفت همونارو‌بپوش بعد از ظهرش رفتیم بیرون و بهم گفت‌برو پالتوی مشکی بخر برای خودت🥹شاید یه پالتو اونقدر ارزش مادی نداشته باشه اما همینکه با یبار گفتنم درکم کرد واقعاااا دوس دارم کاراشو

این فقط یه مثالش بود….همیشه و‌در هر حال سعی میکنه من راضی باشم اما من اینطور ادمی نیستم خیلی ام فر میزنم

با تمام اینا دوست ندارم‌لحضه ای از دستش بدم حسودیم میشه وقتی فکر کنم دیگه مال من نباشه

بارها به دردم خورده بارها پشتم‌بوده بارهااا خودشو ثابت کرد

اشتباهاتی هم داشته که شاید هر زنی ام جای من بود زندگی نمیکرد اما من موندم چون ادم زندگیم ارزش فرصت دوباره داشت….خدایا شکرت که قسمتم اینطور بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ تا پالتو تو یه سال خریدی؟؟!!! معلومه حسابی جیب شوهرتو خالی میکنی اسراف کردن که هنر نیست

چرا قضاوت میکنی شاید لازم داشته 

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

۳ تا پالتو تو یه سال خریدی؟؟!!! معلومه حسابی جیب شوهرتو خالی میکنی اسراف کردن که هنر نیست

اسراف نکردم وقتی میدونم شوهرم تواناییشو داره چرا نخرم راستش من ادمی هستم که متاسفانه زیاد زیاد لباس میخرم و حتما هر سال اونایی ک نمیخام و در حد نو هستن میدم ب کسایی ک نیاز دارن