2777
2789
عنوان

بیست میلیون پول دوتا شام تو رستوران

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 84 پست
بله دوتا پیش غذا شام دسر براااحتی ده تومن میشه کجا زندگی میمنید که براتون عجیبه

پس تویی میگی شماکجازندگی می کنید یعنی داری خب دیگه تاپیک زدن نداره که بندازجلوش بره من اگه جاتوبودم اصلا برام اوفت داشت بیام بگم سرده تومن تاپیک بزنم 

همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من که نبوده ولی من اصن با پسری که بیس تومن براش زیادیه حرفم نمیزدم تو عمرم

خودت درآمدت چقدره؟

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
بله دوتا پیش غذا شام دسر براااحتی ده تومن میشه کجا زندگی میمنید که براتون عجیبه

نه خب معمولا اطراف ما هر پرس میشه ۲۰ تومن برام عجیب بود که دو پرس شما همینقدر شده

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

پس تویی میگی شماکجازندگی می کنید یعنی داری خب دیگه تاپیک زدن نداره که بندازجلوش بره من اگه جاتوبودم ...

والا به ریال هم حساب کنی غذا تو رستوران های سیسیل هم بخوری 10 میلیون نمیشه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
یا دوست پسر همشون یکیه یا اینکه دیگه یه موضوع امروز باب شده بین همه‌کاربرا!!! هماهنگن دوس‌پسراشون با ...

بخدا همه تاپیکاشونم فیکه😂🤣اون یکی دوسپسرش ۲۰تومن داده بود برای قسطش پولشو میخواس اینم دوسپسرش ۲۰تومن پول غذا داده پولشو میخواد والا نمیدونم از کی تاحالا پسرا انقدر دست و دلباز شدن ما خبرنداریم😂😐

عاشق همه نی نی سایتیا هستم🥰
والا به ریال هم حساب کنی غذا تو رستوران های سیسیل هم بخوری 10 میلیون نمیشه

وااای بخدا حس میکنم پشت کوه زنذگی میکنید من تمام رستورانهای خوب شیراز رو رفتم واقعا بخای غذای خوب بخوری زیر ده تومن عمراااااا نمیشه 

چه ربطی داره تاپیک من درباره اون کاربره که همه بهش پریدن

خب اشتباه متوجه شدی اون نگفت‌پول دوتا شام‌بوده

اون بیست تومن قسط داده بجاش بعد دادن قسطا این دختره ولش کرده

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35