2777
2789
عنوان

بیست میلیون پول دوتا شام تو رستوران

| مشاهده متن کامل بحث + 2125 بازدید | 84 پست
نمیدونم از کجا در اورد میگه قیمتا اینه!!!!! ما یه عادتی داریم هر شهری بریم از قبل سرچ‌میکنم بهترین ر ...

یه چیزی میگه برای خودش 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
خب باشه چه ربطی دارهالان پسرا ایفن میخرن ماشین میخرن طلا میخرن باز بعد کات عارشون میاد طلب کنن اینقد ...

شما خودت یه نایلون خوراکی‌داشتی حاضر نبودی یکیش رو بدی به اون ارایشگر بیچاره الان برا بقیع نسخه میپیچی که ۲۰میلیون رو‌ول‌کنه؟؟؟؟؟؟؟ چقد جالبی تو من هنوز اون تاپیکت یادمه!!!!

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودت یه نایلون خوراکی‌داشتی حاضر نبودی یکیش رو بدی به اون ارایشگر بیچاره الان برا بقیع نسخه میپی ...

الان رفتی خوندی یادت نبود اون پررو بود عزیزم چرا باید بدم چه ربطی داشت 😂😂😂

اینجا همه براشون عجیبه خب سطح زنذگی ها متفاوته وگرنه واقعا چیز عجیبی نیست یه سیخ جگر الان دویس تمنه

چرا عجیبه ومن خودم شکموام چون مجردم تنهایی رستوران زیاد میرم بعدم منوی رستورانای خیلی معروف تهران تا رستورانهای هتل اسپیناس رو هم چک میکنم که گاهی میرم تنهایی چون تنهایی برا خودم فقط میتونم هزینه کنم. ولی اصصصصصلا همچین قیمتی تو هیچ منویی تو لوکس ترین جاهای تهران ندیدم که 2 نفر 20 تومن بشه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
وااای بخدا حس میکنم پشت کوه زنذگی میکنید من تمام رستورانهای خوب شیراز رو رفتم واقعا بخای غذای خوب بخ ...

بیا برو شر و ور نگو جون جدت من گاردن هال میرم پیتزا میخورم گرون ترینش تقریبا 700 تومنه برای دو نفر میشه 1500 تقریبا با سالاد هم بگیری میشه 2.200 چجور حساب میکنی!؟!

یه چیزی میگه برای خودش

من همیشه پیگیر تاپیکاشم چون‌ همیشه از بارداریش میگفت و‌تقریبا مشکل بارداریمون شبیه هم بود

قشنک یادمه یبار گفت یه نایلون خوراکی‌داشتم رفتم‌ارایشگاه هرچی یکی از اون‌پرسنل ارایشگاه داد زده مال کیه‌خوراکی ها بقیه هی کفتن‌مال این مشتری(یعنی همین‌کاربر اینجا)

گفت معلوم بوده دوس‌داشته بخوره ولی من تعارفش نکردم زورم اومده 

حالا داره اینجور میگه

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همیشه پیگیر تاپیکاشم چون‌ همیشه از بارداریش میگفت و‌تقریبا مشکل بارداریمون شبیه هم بودقشنک یادمه ...

این بنده خدا تاحالا پنج میلیون از نزدیک ندیده 

اگه شوهر بدی دارید هر چه زودتر دکمه سیفونش رو بکشید 😎

دوستان واقعا فهمیدم چرا اینجا هر کی بگه درامدم بالای صد تومنه همه بهش میپرن واقعا سطح زندگی ها متفاوته تقصیری ندارید اکثرا هم متاسفانه سطح پایین 

واقعا بد نیستاا ولی اینکه فک میکنید بیس تومن یه مرد برا عشقش خرج کنه زیادیه نشون از سطح کم شما میده که ارزش خودتونو در حد بیس تومنم نمیبینید تمااام