2777
2789
عنوان

اینقدر نگین پرستاری و فلان برای مهاجرت خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 89 پست
خیلی خوبه ک اگه توانایی مالی داشته باشین ی سوال برام پیش اومد ی نفر ۴ سال روزانه پرستاری بخونه بعد ۲ ...

اره تمدید طرح وجود داره  ، ولی فکر کنم محدودیت داره تا ۳ سال فقط میشه تمدید کرد ،دقیقشو نمیدونم

اره خیلی ها اینکارو میکنن چون باید استخدامی بده استخدامی هم تک و توک سهمیه ای میگیره تو ازمایشگاه ما ...

ای بابا 

اینجوری ک هر رشته برا خودش داستان داره 

تاپ بخونی اوضاع همینه پیرا بخونی اوضاع همینه 

مایی ک دنبال حقوق هستیم چیکار کنیم پس 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر ماه بین ۲۸ تا ۳۰ تا شیفت رو برام میچیدن ،هر شیفت ۷ ساعتیعنی تقریبا هر روز سرکار بودم یا میشه گفت ...

انصافا این چیزایی که گفتید همش خوب و نرماله که 

پس چرا پرستارا اکثرا ناراضی هستن ؟ 

شما بیمارستان خصوصی هستین ؟ 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

ای بابا اینجوری ک هر رشته برا خودش داستان داره تاپ بخونی اوضاع همینه پیرا بخونی اوضاع همینه مایی ک د ...

رشته تاپ ابن مشکلات رو نداره ب سادگی میری درمانگاه چهار پنج ساعت کار میکنی ماهی ۵۰ تومن اینا میگیری 

کارانه اش هم بالاست

ببین تو ک طرحت رو رفتی تموم کردی ی سوال دارم ازتمن الان تو نوبت طرحم خب مشهد نوبتم دیر میشه میخوام ب ...

اره خوبه به نظرم ، چون شما هم مثل من علاقه نداری که کار کنی ، یه سمت برو که برات اینده داشته باشه

الان من خوندم موندم واقعا چیکار کنم ، رشته های دیگه بخوام برم نه علاقه دارم نه خیلی بازار شغلی دارن ، هم اینکه چهار سال عمرمو باید بذارم

دوست من همزمان با طرحش ارشد قبول شد، چند ماه با هم ادامه داد ولی چون سخت بود توقف طرح زد ، همین حرف شما رو زد، گفت که به عنوان مربی کاراموزی دانشگاه میتونه طرح بره

ارشد تو چه زمینه ای باید خوند که بشه ازمایشگاه زد؟

رسته های دفترچه علوم از

بیوشیمی میکروب هماتو انگل قارچ و..... کلی رشته آن ولی این ها میتونی مسئول فنی بشی تنهایی نمیتونی ازمایشگاه بزنی

ولی ژنتیک پزشکی میتونی تنهایی خودت ازمایشگاه ژنتیک بزنی و تنها رشته ای هست هست ک پاتولوژیست  نداره بقیه رشته ها رو پاتولوژیست میتونه مسئول فنی بشه ولی ژنتیک رو نمیتونه یشه نیاز ب متخصص ژنتیک داره 

و میتونی مشاوره ژنتیک بدی 

من کلا نگاه کردم رشته های پیرا پزشکی ادامه تحصیلشون خیلی فایده نداره جز همین علوم ازمایشگاه

لیسانسم رو گرفتم تموم شد دیگ اونم روزانه من رتبم ۵ هزار بود اسم آزاد برای ما اون موقع خجالت آور بود

نمیدونم شما تو چه دورانی بودی 

ولی الان هر کی مایه داره و وضعش بهتره میره آزاد که مستقیم مهاجرت کنه و امکانات و آموزش هم بهتره چون پول میدی آموزش خرِ دانشجوعه تو کاراموزی ها جمعیت کمتره کیفیت بالاتر

من دولتی می‌اوردم اما رفتم ازاد که هم باز بتونم کنکور بدم هم برای مهاجرت دستم باز باشه

نمیدونم شما تو چه دورانی بودی ولی الان هر کی مایه داره و وضعش بهتره میره آزاد که مستقیم مهاجرت کنه و ...

من مهاجرت میکنم مشکلی ندارم ب امید خدا 

فقط دو سال وثیقه باید بزارم اونم جای همون شهریه آزاد با حقوقم پیدم

انصافا این چیزایی که گفتید همش خوب و نرماله که پس چرا پرستارا اکثرا ناراضی هستن ؟ شما بیمارستان خصوص ...

من خودم راضیم تا زمان ازدواج ادامه بدم واسه مجردی قابل قبوله

ولی واسه ادم متاهل چه زن چه مرد واقعا شغل سختیه، چون وقتی ادم خونه ست یا خوابه یا خسته ست یا اعصاب نداره

مخصوصا شیفت شب ، خیلی زندگی رو بهم میریزه ، تایم خواب بهم میریزه، هم قبلش باید بخوابی که بتونی شب بیدار بمونی هم فرداش میایی خونه بخوابی ، بیدار هم میشی کسلی چون خواب کامل نداشتی

هر ماه حدود ۸ یا ۷ شب رو داشتم  

روز تعطیل خونه نیستی ، یه مناسبت میشه تعطیلیه سرکاری ، عید میشه روز پدر روز مادر شب یلدا اینجور مناسبا نیستی

مهمونی دعوت کنن و مراسم باشه ، مثلا جلسه مدرسه باشه، شیفتی نمیتونی بری

مگه اینکه از ماه قبل بدونی و درخواست بدی

فرسودگی و خستگی خود کارش هم زیاده ، و حقوقش نسبت به زحمتش کمه 

اضافه کار و تعرفه رو هم با چندین ماه تاخیر هر موقع بخوان میدن ، مزایا و پاداش شغلی هم نداره ، پرداختی مناسبتی مثل یه سری شغلای دیگه نداره

مثلا به یه سری شغلا که زمان جنگ حتی سر کار نبودن خونه بودن حق جنگ دادن، مثل خیلی از بانک ها ، ولی به پرستار ها هیچی ندادن، حتی امسال روز پرستار هم چیزی ندادن

اکثرا به این دلایل نا راضین

رسته های دفترچه علوم ازبیوشیمی میکروب هماتو انگل قارچ و..... کلی رشته آن ولی این ها میتونی مسئول فنی ...

خیلی ممنونم ،اطلاعی از این ها نداشتم

ولی کاش هیچ وقت وارد پرستاری نمیشدم، چون هم علاقه ندارم هم بابام نمیذاره سرکار برم 

بلا تکلیف موندم 

منم پشیمونم ، هم علاقه ندارم هم بابام نمیذاره سرکار برم

۶ سال عمرم انگار الکی رفت

بخوام رشته دیگه هم برم میگم ۴ سال دیگه زیاده ، شاید ازدواج کنم نتونم ادامه بدم مجبور بشم الکی نصفه رها کنم

موندم چیکار کنم

شما به نظرم اگه میتونی همزمان هم واسه کنکور بخون هم پرستاری ، دوباره کنکور بده، اگه چیزی که خواستی اوردی اون وقت اینو دیگه نرو

منم پشیمونم ، هم علاقه ندارم هم بابام نمیذاره سرکار برم۶ سال عمرم انگار الکی رفتبخوام رشته دیگه هم ب ...

من اصلا امکان نداره دوباره کنکور بدم

مخصوصا پرستاری 

موندم ماماها و پرستارها چ جوری محیطی تحمل میکنن واقعا همیسه بهشون نگاه میکنم و فکر می‌کنم من ک مریض نمیبینم فرسوده شدم چ برسه ب این بیچاره ها هر چه قدر حقوقشون زیاد باشه حقشونه حقوقی هم ندارن زحمت میکشن بار روانی زیاده هر  اشتباهی کردم خداروشکر پرستاری نزدم 

بهترین شغل برای خانما معلمی والا

من اصلا امکان نداره دوباره کنکور بدممخصوصا پرستاری موندم ماماها و پرستارها چ جوری محیطی تحمل میکنن و ...

اره واقعا سخته ، مخصوصا اینکه جدا از همه ی اونایی که نوشتم، جایگاه اجتماعی هم نداره

انشالله موفق باشی عزیزم