2777
2789
عنوان

اینقدر نگین پرستاری و فلان برای مهاجرت خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 89 پست
برای علوم آزمایشگاهی همینقدر شنیده بودم احتمالا پرستاری همون ۲۰ تومنه

نمیدونم چرا من اصلا طرح دویت ندارم میخوام ارسد بخونم 

اصلا کلا هدفم بعد لیسانس ارسد بود ب طرح حتی یکبار هم فکر نکرده بودم ولی با رتبه ۹۲ ارشد قبول نشدم 

از این زندگی بیزارم ن میشه مهاجرت کرد ن هیچی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من هدفم اصلا مهاجرت نیست 

حامی هم ندارم بخواد شهریه بده 

برا من روزانه بهتر نیست؟

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

با کسورات

کلا پرستاری زیادم خوب نیست برای مهاجرت یک ازمون سختی هم دازه زیان خیلی خوب میخواد اونم آلمانی اینا که خیلی سخته

اونی که ازاد هم خونده بعید میدونم تونه از پس اون آزمون ورروی سخت بر بیاد هزاران برابر سختتز از کنکوره 

و اینکه کارش اونجا هم چند برابر سخته 

راستی من دوستام سه رشته اصلی هستن اونا هم تعهد خیلی سنگین دارن 

کلا پرستاری زیادم خوب نیست برای مهاجرت یک ازمون سختی هم دازه زیان خیلی خوب میخواد اونم آلمانی اینا ک ...

پزشکی تعهدی چجوریه به نظرت 

ارزش داره؟ 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

الان استخدام هستین؟

نه بابام مخالفه که برم ، به خاطر شب کاری و اینکه روزای تعطیل خونه نبودم

فعلا چند ماهه خونه بیکارم

شاید سراغ یه رشته دیگه برم ، شایدم اگه قبول کنه بعد عید تمدید طرح بزنم

سراغ استخدام هیچ وقت نمیرم چون کلا پرستاری رو واسه زمان مجردی دوست دارم، بعد ازدواج دوست ندارم 

اسی من هدفم اصلا مهاجرت نیست حامی هم ندارم بخواد شهریه بده برا من روزانه بهتر نیست؟

روزانه بهتره سواد علمی هم بالاتره 

من برگردم عقب بازم روزانه میخونم 

چون پدرم امکان نداشت شهریه منو بده همین خرجی رو ب زور میداد

روزانه بهتره سواد علمی هم بالاتره من برگردم عقب بازم روزانه میخونم چون پدرم امکان نداشت شهریه منو بد ...

کلا روزانه بهتره اونی که ازاد خونده هم مگر خودش خیلی بخونه خودش رو بالا بکشه وگرنه از پس اون ازمون ورودی سخت برنمیاد

نه بابام مخالفه که برم ، به خاطر شب کاری و اینکه روزای تعطیل خونه نبودمفعلا چند ماهه خونه بیکارمشاید ...

خیلی خوبه ک اگه توانایی مالی داشته باشین 

ی سوال برام پیش اومد ی نفر ۴ سال روزانه پرستاری بخونه 

بعد ۲سال طرح بره 

این ۲ سال تموم بشه میتونه دوباره بگه طرح میخوام؟ 

و بارم براش طرح بزارن؟؟؟ 

نه بابام مخالفه که برم ، به خاطر شب کاری و اینکه روزای تعطیل خونه نبودمفعلا چند ماهه خونه بیکارمشاید ...

ببین تو ک طرحت رو رفتی تموم کردی ی سوال دارم ازت

من الان تو نوبت طرحم خب مشهد نوبتم دیر میشه 

میخوام بسینم برا ارشد بخونم چون دوست دارم ارشد بخونم و خودم ازمایشگاه بزنم حوصله کارمندی ندارم

بعد ارشد طرح برم میگن ک طرحش توی دانشگاه میتونی بری یا حتی بعد دکترا طرح هئت علمی بری

من حقوق نمیخوام الان نیاز نالی ندارم میتونم جای خصوصی کار کنم 

ب نظرت کار درستی میکنم طرح نرم برا ارشد بخونم سال پیش ۹۲ شدم قبول نشدم ایتادم خودش پیام داده ک طرح نرو بشین ارشد بده 

من استخدام هم نمیشم چون از کار بیمارستان متنفرم واقعا ۳۰ سال پاره میشی ترجیح میدم خودم ازمایشگاه بزنم 

خیلی خوبه ک اگه توانایی مالی داشته باشین ی سوال برام پیش اومد ی نفر ۴ سال روزانه پرستاری بخونه بعد ۲ ...

اره خیلی ها اینکارو میکنن چون باید استخدامی بده استخدامی هم تک و توک سهمیه ای میگیره 

تو ازمایشگاه ما ی نفر قبول شد اونم جانباز بود بقبه مجبور شدن برن روستا و منطقه محروم 

۳۰ تومن خوبه به نسبت میشه بپرسم چند ساعت کار در هفته دارید ؟

هر ماه بین ۲۸ تا ۳۰ تا شیفت رو برام میچیدن ،هر شیفت ۷ ساعت

یعنی تقریبا هر روز سرکار بودم 

یا میشه گفت شیفت ترکیبی بچینن ، به جاش روز خالی بیشتر داشته باشی یا مرخصی واسه مسافرت بگیری