2777
2789
عنوان

خواهرای همسرم

252 بازدید | 23 پست

چون مادرشون خونه ما بود اومدن مثلا به ننشون سربزنن اومدن شامشونو خوردن یه قاشقم نشستن کمک من گفتن مامان اینجا جاش بهتره بخاطر دستشویی فرنگی خونتون چشتون روز بد نبینه منم دوتا چشم غره به شوهرم رفتم به آبجیش گفت شبی پیش ماست صبح میارمش پیش شما بچه هام کلاس دارن خانومم باید ببرتشون کلاس البته دروغم نگفت ولی حرصم گرفت بهشون میارنش میزارنش اینجا نمیبرن پیش خودشون البته بخدا من رو چشمم نگهش میدارم عین مادرخودم ولی اینا خیلی پرروان وظیفه میدونن تشکر بلد نیستن امشب از کتو کول افتادم همشون اومدن به ننشون سربزنن خب بعد شام بیاین سربزنین یه ذره به من کمک نکردن منم دیگه بیشتر ازین نمیتونم درخدمت باشم. حق باکیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشون‌ خونه نداره ؟

اگه نداره نوبتی نگه دارید .‌تو اون تایم هم خونه ی هم نرید 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

منم بودم قاطی میکردم. به قول تو پررو بازی و ادای زرنگا رو در آوردن آدمو ناراحت میکنه

بخدا دستام درد میکنه از بس کار کردم. دخترش خیلی پررو هس میگف جات اینجا راحته بمون بمنم میگف هروقت کارداشتی خاستی بری بیرون بگو من بیام کنارش نمیگف بیارینش پیش من

مادرشون‌ خونه نداره ؟اگه نداره نوبتی نگه دارید .‌تو اون تایم هم خونه ی هم نرید

منکه خونه اونا نمیرم اونم خونه خودشه بیشتر تو روستا بیاد شهر بیشتر خونه ماس دیگه همشون میان بهش سربزنن مثلا نمیدونم چرا بعد شام نمیان

کاملا حق داری وظیفه شما نیست کاش ی زن بتونه دو تا بچه و شوهر و خونه داری خودشو هندل کنه توالت فرنگیم ...

اصلا بخدا ناراحت نمیشم نگه دارم اونم گناه داره پیره ولی اینکه آدمو خر حساب میکنن حرصم میده