2777
2789
عنوان

چطور مخ عشق بچگی رو بزنیم

128 بازدید | 18 پست

یه پسره همسایه مون بود با هم همبازی بودیم بعد همش میگفت بزرگ شدم باهات ازدواج میکنم 

منم میگفتم نگو این حرفو گناهه🫤

الان بعد چند سال پیداش کردم هم خیلی آقا شده هم خیلی خوشگل اصلا عالی🥹

البته اون منو ندیده فعلا 

چیکار کنم اون حسش فعال بشه دوباره😁

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخیی برو براشون اش ببر

😂👍🏻

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

اخیی برو براشون اش ببر

دیگه همسایه نیست اتفاقی تو محل کارم دیدنش گاهی میاد اینجا

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

عه فیلم ایرانی

اگه به شانس من باشه میگه تو بچگی یه غلطی کردم ولمون کن🫤🤣

یاد ایام قدیم کن

شانس منه میگه آلزایمر گرفتم🫤🤣