2777
2789
عنوان

صدای گریه بچم عصبیم میکنه

102 بازدید | 15 پست

خیلی دوسش دارم ولی وقتی شروع میکنه گریه کردن مخصوصا بی دلیل به حد جنون عصبی میشم. اصلا به صدای گریه بچه آلرژی پیدا کردم یه بچه تو خیابون هم گریه کنه گوشامو میگیرم. دست خودمم نیست بخدا همه کار براش میکنم ولی تا دهنشو وا میکنه و شروع میکنه ونگ زدن و پا کوبیدن با صدای بلند سریع اتاق و ترک میکنم که یوقت از شدت عصبی بودن نخوام بزنمش که متاسفانه میفته دنبالم. اینم بگن خیلی سعی کردم آرومش کنما ولی وقتی بها میدم و توجه دریافت میکنه بیشتر جیغ میکشه. نمیدونم چکار کنم بنظرم صدای گریه بچه آزاردهنده ترین صدای عالم هستی هست. والا بچه‌های موجودات دیگه انقدر صدای تو مخی ندارن که بچه آدمیزاد داره.

بخاطر همین ازدواج نکردم

چون منم از صدای گریه بچه بیزارم 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم معلومه خيلى خسته اى خدا بهت توان و قدرت بده❤️

شاید در روز کلی کار انجام بدم ولی اپنقدر خسته نمیشم اما کافیه که گریه کنن یجوری مغزم سابیده میشه که دلم میخواد بمیرم

بخاطر همین ازدواج نکردمچون منم از صدای گریه بچه بیزارم

بنظرم باگ طبیعت هست وگرنه بچه چقدر دوست داشتنی تر میشد اگر اون صداهای تو مخی و آزاردهنده رو از خودش درنمیاورد

بنظرم باگ طبیعت هست وگرنه بچه چقدر دوست داشتنی تر میشد اگر اون صداهای تو مخی و آزاردهنده رو از خودش ...

دقیقا 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه