2777
2789

اگه پیش متخصص ارتودنسی رفتی نه

من دوسال پیش فکی ۴۸ انجام دادم

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه پیش متخصص ارتودنسی رفتی نهمن دوسال پیش فکی ۴۸ انجام دادم

اره بهترین متخصص شهرمون بود

یکی هم رفتم متخصص نیس ۴۵میگیره نمیتونم به کارش اعتمادکنم 

گفتم ببینم۶۸خوبه یازیاده

اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐

اره

من پیش بهترین متخصص رفتم نهایت ۴۰ واسه هر فک

البته بستگی به بهم ریختگی دندونات داره

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ارهمن پیش بهترین متخصص رفتم نهایت ۴۰ واسه هر فکالبته بستگی به بهم ریختگی دندونات داره

دندونای من خرگوشیو بیرون زدس

کی رفتی؟ 

اگر خیلی مشکل نداشته باشه من حاضز نیستم انجام بدم

برامن خیلی زشته واقعن بزرگ بیرون زده خرگوشی خجالت میکشم دهنموباز کنم حرف بژنم دندونام جلوعه لبامم به ژور میبندم

اره بهترین متخصص شهرمون بودیکی هم رفتم متخصص نیس ۴۵میگیره نمیتونم به کارش اعتمادکنم گفتم ببینم۶۸خوبه ...

معمولا کسایی که متخصص نیستن ارزونتر میگیرن به نظرم ریسک نکن من آخرای ارتودنسیمه ولی واقعا ارزش داشت خیلی خوشحالن که انجامش دادم اصلا اذیت نشدم دکترمن خیلی کارش خوب بود یکی از اشنایان پیش دکتر عمومی انجام داد همیشه براکتاش میشست دندوناشم بعد ارتودنسی تکون خورد بهم ریخت

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

دندونای من خرگوشیو بیرون زدسکی رفتی؟

مرداد

ولی اسی واقعا گرون گفته من با اینکه دندون نهفته دارم دو فک رو گفته ۴۵

تهرانی؟ اخه من شهرستانم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

معمولا کسایی که متخصص نیستن ارزونتر میگیرن به نظرم ریسک نکن من آخرای ارتودنسیمه ولی واقعا ارزش داشت ...

الان پیاممو خوندن دیدم اشتباه نوشتم دو فک رو ۴۸ دادم نه فکی😁فکی ۲۴ گرفت ازم دقیقا شهریور ۱۴۰۲

اگه فکی ۶۸ گفته به نظرم گرونه یکی اومده بود مطب دکترم شنیدم منشی داشت براش ۸۲ تومن قرارداد میبست دو فک رو.

معمولا کسایی که متخصص نیستن ارزونتر میگیرن به نظرم ریسک نکن من آخرای ارتودنسیمه ولی واقعا ارزش داشت ...

عزیزم کدوم شهری؟ تبریزی نیستی؟ 

مردادولی اسی واقعا گرون گفته من با اینکه دندون نهفته دارم دو فک رو گفته ۴۵تهرانی؟ اخه من شهرستانم

اره بنظرخودمم حیلی گرونه

نه بابامنم شهرستانم تبریز