2821
2789
عزیزم کدوم شهری؟ تبریزی نیستی؟

نه عزیزم گیلانم

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

نه عزیزم گیلانم

اهان گفتم اگه تبریزی تدرس دکتروبده

واسه دگتر عمومی اعتمادندارم ۴۵میگیرن

متخصص هم ۶۰یکی هم گف۶۸

موندم چیکارکنم

دندونامم ارتودنسی لازمه واقعن 🤦🏻‍♀️

اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اهان گفتم اگه تبریزی تدرس دکتروبدهواسه دگتر عمومی اعتمادندارم ۴۵میگیرنمتخصص هم ۶۰یکی هم گف۶۸موندم چی ...

میخوای یکم دیگه تحقیق کن واسه اینکه مطمئن بشی کار دکتر خوبه موقعی ک بار اول میری مشاوره از بیمارایی که ارتودنسی دارن بپرس شرایطشون چطور بوده به نظرم دو فک ۶۸ تومن معقوله ولی اگه فکی ۶۸ باشه خیلی گرون داره میگیره همه ی هزینه رو هم لازم نیست یکجا بدی قسط میبندن برات

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

میخوای یکم دیگه تحقیق کن واسه اینکه مطمئن بشی کار دکتر خوبه موقعی ک بار اول میری مشاوره از بیمارایی ...

اینجا خیلی گرون میگیرن اصلا 

باشه عزیزم بازم میگردم دنبال دکتر دیگه خسته شدم یه ماهه فقط این دکتر اون دکتر

اره قسطی هس ولی بازم زیاده 

اگه میشه برای ازدواجم بایک مردخوب دعاکنید💕💐