2777
2789

من کلا آدم پیگیری نیستم ک زیاد ازش بپرسم کجایی با کی یا زنگ بزنم کنترلش کنم چون بهش خیلییییی اعتماد دارم 

دیشب رفیقش تصادف کرده فوت شده تو جاده 

رفته بود ی شهر دیگه خاکسپاریش  دوس پسرم ۴ساله باهمیم  بعد الان دیدم ی دختره هم درخواست داده عکس اینا اون پسره ک مرده رو گذاشته پست با گریه اینا ب دوس پسرم شات دادم گفتم این کیه ب من درخواست داده گغت بلاکش کن این دوس دختر اون پسرش ک مرد 

پسره بخاطر اینکه با این کات کرده ناراحت بوده رفته ته دره تصادف کرده 

دیشب زنگ زده بهم دختره جواب ندادم گفتم دختره چرا شماره تورو داره  جواب نداد دوباره تعریف کن گغت دیشب جواب ندادم  دختره پاشده ساعت ۳ اومده دم در خونمون 😐من حالا هنگ بودمم گفتم آدرس خونتونو از کجا داره حتما اومده ک بلده چجور جرعت کرده اومده دم خونتون  اصلا من ۴ساله دوستیم هنوز جرعت نمیکنم از سر کوچتون رد شم  گغت تو دنبال ک. ون خیاری دیگه سین نزد رفت منم بهش پیام دادم الان عکس میزارم 

حتما با دختره رفتن بیرون ک دختره شمارشو داره آدرس خونشون داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دختره حرف بزن اینا باهمن

دختره خیلی خرابه خیلییییی اصلا خانواده نداره  بهش گفتم ب دختره پیام نمیدم چون شخصیتم اجاره نمیده با اون خراب هم کلام بشم 

ولش کن ارزش نداره بری سر زندگیتم بازم اونجا همین اشهبذارين ادمای درست و حسابی وارد زندگیتون بشهنه هر ...

اخه خیلییی دوستش دارم تا الان سر همه چی سر هر بی احترامی خذنوادش ک‌بهم کردن چشامو بستم گفتم ولش کن درست میشه ولی با این موضوع داره آتیش میگیرم قلبم درد میکنه از فشار ،  گردنم نمیرفت میگه من کاری نکردم تو حساسی