2777
2789
عنوان

خیانت

191 بازدید | 14 پست

بچه ها من به هیچ کس نتونستم بگم، حالم خیلی بده، بعد از ده سال زندگی با یه بچه کوچک و یکی توی شکم.. ما با عشق ازدواج کردیم. من چقدر ایستادم تا اون دکتر شد. چقدر هزینه دادم، چه مالی و چه معنوی.. رابطمون خیلی خوبه. توی این ده سال، به تعداد انگشت دست هم دعوا نداشتیم. توی راه مسافرت دو سه شب پیش چتش رو دیدم.. دنیا روی سرم خراب شدم، به روش آوردم، همه رو انکار کرد. آخه طاقت سکوت من رو هم نداشت وقتی ناراحت بودم چه برسه به اشکم.. چطور کنار بیام؟ نمی تونم و نمی خوام جدا بشم.. انگار بدبختی موروثیه.. مادرم هم جدا شد ولی فقط بخاطر اخلاق بابام که باهاش سازگار نبود، حالا من بدبخت چه کنم..

از بین نمی‌تونم و نمی‌خوام، فقط نمی‌خوام قابل باوره

چون اولی برای هیچکسی منع نیست، تحت هر شرایطی

کاربری یاوقت متعلق به من می‌باشد. شرمنده اگه پست ها ام دیر درج میشه، چون باید تائید شن اول

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می‌گفت پس چیه؟ مال دوستشه؟

نه بابا، همسرم دکتره، استاد دانشگاهه، دوستاش آدم حسابین
چطور می تونه بگه مال دوستمه، همون لحظه که به بهانه ای گوشی رو برداشتم تمام چت ها رو با لپ تاپ پاک کرد ولی من همه رو دیدم اما بهش نگفتم چی دیدم.. گفت من کی اهل این حرف ها بودم و هستم؟ و یه سری چرت و پرت بعدش. من هم چون با خانوادم توی سفر بودیم نتونستم کشش بدم. میدونی تف سربالاست..

سلام عزیزم خوبی من تازه الان تاپیکتو دیدممیشه بگی بچه اولت چند سالشه ؟و سن همسرتم بگوتحصیلات خودتم ب ...

سلام عزیزم.

نزدیک ۴ سالشه.

هردو هم سنیم. ۳۶ سال.

ارشد مهندسی دارم الان هم دکتری می خونم. همسرم دکتریش رو گرفته

سلام عزیزم. نزدیک ۴ سالشه. هردو هم سنیم. ۳۶ سال.ارشد مهندسی دارم الان هم دکتری می خونم. همسرم دکتریش ...

گلم پس ماشالا خودتم تحصیل کرده هستی که

من فک کردم تو صبر کردی اون درسشو بخونه ،

و برا همین دیگه تورو در شان خودش نمیدونه

یا گفتم حتما سن همسرت کمه ، و داره بچه بازی در میاره

یا گفتم شاید چون بچه اولتون خیلی کوچولوئه ، سر و صدا زیاد داره ... و مردا هم چون اعصاب مَصاب درست حسابی ندارن

این شده که همسرت رفته تو لاک خودش و دنبال آرامش میگشته که دنبال خیانت افتاده

ولی ظاهرا همه چیز زندگیتون سرجاشه !!!

بنظرت خیانت همسرت تا کجاها پیش رفته؟

و اون خانما میشناسیش؟

گلم پس ماشالا خودتم تحصیل کرده هستی کهمن فک کردم تو صبر کردی اون درسشو بخونه ، و برا همین دیگه تورو ...

واقعا زندگیمون خوب بود. کامل به روش آوردم و گفتم دارم میرم. افتاد به التماس و گفت همون شب تموم کردم. توبه کردم و غلط کردم. تا اون دنیا هم مدیونتم و از این حرف ها...

مشکلش استراحت مطلق من بوده که رابطه کامل تعطیل شده بود. من اصلا حق رو بهش نمیدم و ندادم. اون هم واقعا خجالت کشیده بود. تازه شروع کرده بود به حرف زدن با اون زن.. خانومه چهل و خورده ای سنش بوده شوهرش هم فوت کرده با دو تا بچه... نمی دونم چی پیش خودش فکر کرده که می خواسته با مرد زن دار ارتباط بگیره. هرچند که من مقصر رو کاملا شوهر نفهم خودم می دونم.

به هر حال دارم سعی می کنم فراموش کنم چون واقعا اهل این حرف ها نبود.

برام دعا کن عزیزم.

ممنون از پیام هات و وقتی که گذاشتی، ان شاالله همیشه زندگیت خوش و خرم باشه😍😘