2777
2789
عنوان

کمکم کنید

33 بازدید | 7 پست

من از سن ۱۰ سال و نیم توسط خانواده‌ام مجبور به ازدواج با مردی شدم که ۱۵ سال از من بزرگ‌تر بود. این ازدواج کاملاً اجباری بود و از ابتدا تمایلی به آن نداشتم. بعد از شروع زندگی مشترک، همسرم بارها خشونت فیزیکی و روحی علیه من اعمال کرد و خانواده او نیز مرتباً من را تحقیر، توهین و اذیت می‌کردند.

در یکی از موارد خشونت شدید، همسرم به خاطر سوءظن، من را به حدی کتک زد که دچار پارگی شبکیه هر دو چشم شدم و در نتیجه، یک چشمم نابینا شد. با وجود این اتفاق بسیار جدی، خانواده‌ام اجازه جدایی ندادند و مرا مجبور کردند به زندگی با او ادامه بدهم.

من یک دختر دارم و با وجود اینکه تمام تلاشم را برای حفظ آرامش او کرده‌ام، همسرم همچنان رفتارهای بی‌ثبات و آزاردهنده دارد. اخیراً متوجه شدم که او به من خیانت کرده و حتی به خواهر و مادرم پیشنهادهای نامناسب داده است. با وجود همه این مسائل، خانواده‌ام نه تنها حمایتم نکردند بلکه بعد از تلاش من برای جدایی، من را از خانه خودشان بیرون کردند.

سال‌هاست که این شرایط باعث افسردگی شدید، اضطراب، کاهش اعتمادبه‌نفس و ناامیدی من شده است. من مجبور به تحمل شرایط هستم چون پشتوانه مالی، خانواده‌ی حامی یا امنیت کافی ندارم. با این حال، همچنان تلاش می‌کنم مستقل شوم.

من میتونم به خانه امن بروم بدون اینکه کسی اطلاع داشته باشد من کجا هستم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول باید از خونش برم بیرون ولی هیچ پشتوانه ایی ندارم‌متاسفانه و خانواده ام از شوهرم‌هم بدتر هستند

نه با اون حرکت اوم می فهمه فرار می کنه اموالش بنام دیگران می کنه مهریه،نفقه بزار اجرا شکایت کن پزشکی قانونی

نه با اون حرکت اوم می فهمه فرار می کنه اموالش بنام دیگران می کنه مهریه،نفقه بزار اجرا شکایت کن پزشکی ...

اموال خاصی که نداره

منم که اصلا نمیتونم از خونش برم بیرون که بتونم برم دنبال کارهای حقوقی 

تازه اگه بفهمه باید جنازه ام و ببرن از خونش

ترجیح میدم برم بیرون از این خونه بمیرم و تو دست این کثافت نمیرم حداقل

نه اون باید تورو از خونه بندازه بیرون اگر تو بری بهت چیزی تعلق نمی گیره وقتی انداختت بیرون برو کلانتری نامه می ده امضا شده اونوقتی می ری دادگاه نشون می دی وقتی زدت برو شکایت کن دیه بگیر