2777
2789
عقلت و دست بچه نده الان میگه داداش میخوام ابجی میخوام اما بزرگ که شد میگه کاش یکی یدونه بودم مثل دخت ...

اگه بزرگ شد گفت چرا من تنهام چی ....در هر دو صورت مشکله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم با نظرت مامانمم همینو میگه ولی دوستم بچه دومشو ب وضوح عاشقانه میپرسه

ای داااد من اگه اینجوری بشم از غصه و عذاب وجدان دق میکنم.همین الانش فک میکنم به بچه دوم همش فک میکنم خیانت میکنم در حق دخترم🤣

سه سال و نیم، بله خداروشکر مامان و بابام خیلی کمک میکنن الانم اومدن بردن من درس بخونم همسرم هم شبا م ...

پس خیلی خوبه. اگه وضع مالیتون طوریه که لازم شد بفرستیش بره بیار

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

پس چرا همه دارم ۴ تا ۴تا میارن اینجام اکثرا سه تا به بالا دارنو خوشحالن

من دخترم ۸ سالشه خیلی دوست داستم میتونستم بیارم ولی هم سنم بالا رفته هم مشکلات مالی و جسمی روحی دارم

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

همین حرف ها آدم را می ترسونههر پدر و مادری که بگه تمام بچه هام را یک اندازه دوست دارم الکی ...

اره ب نظرم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

عزمزم بچه های الان خیلی هزینه و خرج دارن ‌ . پول نداشته باشی واقعا نمیشه .گزینه اول الان پول هست بعد ...

منم دوتا بچه دارم .نه اینکه بگم پول مهم نیست ،چرا هست اما تمکن مالی داشته باشی ولی حوصله نداشته باشی ،اون بچه پول به کارش نمیاد.به فرض من بچمو کلاس های اموزشی هنری گذاشتم ،اما حوصله پیگیزی ،اعصاب تعریف و همراهی نداشته باشم اون پول و کلاس به هیچ درد یچه نمیخوره .بچه در الویت پدرومادر همراه میخواد.

دختر پنج سالشه

بازم خوبه،من بچه هام پشت همن،پسرم سه سالشه دخترم یک سالشه واقعا کم میارم،اگه شوهرم کمکم نکنه از پسشون بر نمیام

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍