مردا فقط تو موقعیت واکنش میدن. توان پیش بینی ندارن. اگه مخالفتش خیلی محکم نیست جدیش نگیر بیاری عاشق ...
میگه ناخواسته شد اشکال ندارع ...اولی هم با جنگ و دعوا آوردم از همون بارداری عاشقش بود تا آلان ...دقیقا برای به مهمونی رفتن استرس میگیره این که دیگه هیچی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای فک نکنم عزیزتر باشه. بچه اول به نظرم متفاوت تره حسش، چون باعث شده حس مادر شدن رو آدم تجربه کنه. همه اولین هارو با اون تجربه کردی.واسه همین فک نکنم به انداه بچه اول عزیز باشه
وای فک نکنم عزیزتر باشه. بچه اول به نظرم متفاوت تره حسش، چون باعث شده حس مادر شدن رو آدم تجربه کنه. ...
واسه من اینجوریه ،نمیدونم چرا واقعان
با این ک فکر نمیکردم عزیز تر از بچه اولم کسی باشه
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
بچه اولتون چند سالشه؟کسی رو دارید کمک کنه؟ من خودمم و خودم. از تشنگی بمیرم کسی نیست یه لیوان آب دستم ...
سه سال و نیم، بله خداروشکر مامان و بابام خیلی کمک میکنن الانم اومدن بردن من درس بخونم همسرم هم شبا میاد با پسرم بازی میکنه یا روزای تعطیل...فقط نگرانی اوضاع جامعه رو دادم وگرنه خیلی دوست داریم
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰
میگه ناخواسته شد اشکال ندارع ...اولی هم با جنگ و دعوا آوردم از همون بارداری عاشقش بود تا آلان ...دقی ...
هر مردی دیدم همینه. شوهر منم بعد از هفت سال قبول کرد بچهدار شیم الان به جونش بستهاس. شما خوبه کمی بزرگ شده پسر من هنوز نوزاده بیارم اختلاف سنیشون کمه و کارم سخته
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.