2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اصلا نمیخواستم. الان یکی دارم و نگران تنهاییشم چون هیچ فامیل نزدیک دیگه هم نداره. مشکل مالی نداریم نمیدونم چیکار کنم. سنم هم داره بالا میره باید زودتر تصمیم بگیرم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من اصلا نمیخواستم. الان یکی دارم و نگران تنهاییشم چون هیچ فامیل نزدیک دیگه هم نداره. مشکل مالی نداری ...

دقیقا مثل من ......و اینکه به همه اینا نخواستن شوهر هم اضافه میشه

بدجایی پرسیدی 

اینجا کسایی که کلا بچه بیارن رو آدمایه بی فکر و سطح پایین میدونن

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
چرا فقط پول؟؟این اشتباهه .مگه پول بچه رو بزرگ و تربیت میکنه ؟ مهمترینش اعصاب و کشش مادره .

عزمزم بچه های الان خیلی هزینه و خرج دارن ‌ . پول نداشته باشی واقعا نمیشه .گزینه اول الان پول هست بعد اعصاب 

بدجایی پرسیدی اینجا کسایی که کلا بچه بیارن رو آدمایه بی فکر و سطح پایین میدونن

🤦🤦🤦🤦🤦اگه شوهرم اوکی بود مشکلی نداشتم ....بچه آوردن و خوب تربیت کردن خوبه 

من اصلا نمیخواستم. الان یکی دارم و نگران تنهاییشم چون هیچ فامیل نزدیک دیگه هم نداره. مشکل مالی نداری ...

مثل منی شما

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

نمیدونم ...دختر خیلی اصرار داره هر روز گریه می‌کنه ....واقعا نمی‌دونم ...شوهرمم نمی‌خواد

بچه چه  میدونه ؟ تو نباید عقلت را تو گرونی بدی دست بچه 

حتما وقت هاش را پر نکردی 

اگه سرش گرم باشه حرفی نمی زنه

بچه ها معمولا از جایی می شنون احتمالا مادربزرگی کسی شیرش کرده

اولی خانم بود و مودب 

دومی شیرین بود  مثل عسل 

سومی هم قلدر بود جذابیت داشت 

چهارمی هم جیگر مامانه .

بزرگ شدن الان دیگه .....

یادش بخیر 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

دقیقا مثل من ......و اینکه به همه اینا نخواستن شوهر هم اضافه میشه

مردا فقط تو موقعیت واکنش میدن‌. توان پیش بینی ندارن. اگه مخالفتش خیلی محکم نیست جدیش نگیر بیاری عاشقش میشه نیاری ممکنه بعدا بگه چرا یکی بود. خودمون باید تصمیم بگیریم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.