2777
2789

اینجوریه واقعا؟ده ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی سرده هیچی بلد نیست مغروره الان ک دوستم نداره اما قبلا هم هیچوقت نمیگفت دوستم داره هیچی محبتی نداره فقط هفته ای یک ربع کارم داره همین .. وقتی ب اطرافیانم میگم دیگ خسته شدم میگن تو لوسی 

نظرشما چیه ؟ مشاور و هزار تا راه دیگ امتحان کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا حرف اول میزنه محبت و علاقه +عرضه .

مگ میشه یک زن محبت نخواد ؟الان ک وارد جامعه شدم میبینم اصلا هیچ محبتی ب من نمیکنه با اینکه ظاهرمم خوبه توجه خیلیا رو جلب میکنم اما شوهرمو نه البته از اولم سرد بود اما الان دیگ یخه

نه واقعا ما اینجوری نیستیم با اینکه ۱۱سال میگذره همچنان محبت داریم بهم شاید اون ذوق و لوس بازی نباشه ...

اون ک باید باشه تو هر خونه ای .. اما از نظر اطرافیان من اینکه من کم اوردم بدون محبت و عشق عجیبه 

مگ میشه ب ی زن توجه نکرد بازم خوشحال باشخ؟

مگ میشه یک زن محبت نخواد ؟الان ک وارد جامعه شدم میبینم اصلا هیچ محبتی ب من نمیکنه با اینکه ظاهرمم خو ...

سخته عزیزمم قطعا حق داری شما .

لب بر لبُ سَر بَر سرُآغوشِ تُ اِی یار /  رویایِ مَنِه عاشِقِ دیوآنهِ هَمین اَست.

اون ک باید باشه تو هر خونه ای .. اما از نظر اطرافیان من اینکه من کم اوردم بدون محبت و عشق عجیبه مگ م ...

ن بنظرمن نمیشه مگه اینکه خودشم هیچ علاقه ای نداشته باشه صرفا بخاطر دلایل دیگه ادامه بده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂