2777
2789
عنوان

دختر چشم ابرو مشکی خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 44 پست
چشم مشکی خیییلی جذابه.... چشم مشکی ها تعدادشون خیلی کمه

من خودم بور پسندم ولی چشم ابروی مشکی ک خوشگل باشه خیلی بهتره مثل هانده ارچل پریناز ایزدیار

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوشگلی به چشم ربطی نداره به فرم و حالت صورت هست.چشم رنگی دیدم همه میگفتن زشت یجور ترسناکی بود

اخه تو ایران زشتم باشی بور و سفید باشی میگن خوشگل 😅😅

من خودم نوجوون بودم زشت بودم ولی چون بور بودم میگفتن خوشگلی😂😂

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

فکر نکنم

من از چشم تیره بدم میاد و از اون دسته آدم هایی هم نیستم رو موج سوار شدم بگم فقط چشم و ابرو مشکی و از این حرفها

اما برای تنوع دوست داشتم ببینم با چشم تیزه چ شکلی میشم ک اونم بهم اومد اما خودم همون رنگ چشم اصلی خودم رو ترجیح میدم .

چون چشم ابرو مشکی ها فرم چشماشون قشنگ تره معمولا مژه های پر و‌مشکی دارن ابروهای پهن ولی بورا ابروهای نازک و مژه های کمی دارن همین چشم و ابرو مشکی رو میگن قشنگه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
من دوست ندارم حداقل برای خودم و چشم رنگی ها هم اگه تو اینستا ببینی خیلی بیشتر مورد توجه هستن

چشم رنگی هم قشنگه

درکل کل صورت مهمه و اینکه اجزای صورت بهم بخورن و مهمتر از اون اعتماد بنفس