2777
2789
عنوان

دختر چشم ابرو مشکی خوشگل

485 بازدید | 44 پست

دخترایی ک با چشم ابروی مشکی خوشگلن خیلی زیباترن از دخترای بور چون بنظرم چشم رنگی خودش باعث میشه ادم ایراد های صورتو کمتر ببینه 

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

خیلی موافقم

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دختر چشم رنگی خیلی دوست دارم با موهای خرمایی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان خودت تخریب کردی چشم رنگیارو یا مشکیارو داداش

نه دیگ میگم کسی ک چشماش مشکیه ولی خوشگله خیلیی خوشگله 

چون مثلا انجلینا جولیو ببین چشاش ابیه اگ مشکی بود خیلی چهرش معمولی میشد

گلا چشم رنگی باعث میشه ایراد هارو کمتر ببینی

ز چهره توان ‌دید رنگ درون /نگردد سیه دل سپید از برون

اره خب.

بعد جدا از اینا دخترای چشم ابرو مشکی که میبینم و خوش چهره هم هستن وایب قدرت میدن و ابهت دارن.

مثلا خیلی بهشون میاد مدیر یه شرکت باشن یا بیزنس انجام بدن.