2777
2789
عنوان

همین الان فهمیدم فقط پراید واسه من کنسل نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 54 پست
نه دیگه وعده الکی نده لندکروز قشر متوسط با کار کردن نمیتونن بخرن ولی خب باز مدل بالاتر میخرن

لندکروز رو دیگه قشر متوسط به بالا هم نمیتونن بخرن ولی باید ی چیزی بگم که این پراید سوارای بدبخت رو الکی رد نکنن

دیگه جامعه داره با گرونی وحشتناک رو به قهقرا میره. اگه کسی بتونه از پس مخارج عادی بربیاد و عرضه داشته باشه کافیه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا شوهرمن اومد خواستگاری پراید هم نداشت

بابای منم هیچی نداشته الان خداروشکر وضعمون بد نیست

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

ولله شوهرم اومدنی خواستگاریم پراید سهله خرم نداشت

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

ولله شوهرم اومدنی خواستگاریم پراید سهله خرم نداشت

😂😂😂

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

چرا باید حقوق بیست ماه یه جوون برای بعضیا کنسل باشه بی انصافیه حس بد بدیم به جوون ها

دقیقااا الان همچی حتی پرایدم ارزوعه واسه خیلی ها

حقیقتا دختری که پولدار باشه وعاشق باشه براش کنسل نیست.... این دخترای که میگن کنسله... حتی باباشون هم پراید نداره بعد توقع دارن از پسر مردم(یه جور عقده گشایه) 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

برای منم کنسل نیست پارتنرم قراره بعد کلی سختی و تلاش کردن پراید بخره خیلی ذوق دارم گفتم گرفتی اولین ...

اخییی ایشالا که پایدار باشید

نه داداش هام بزرگن من له میشدم اون وسط

پراید فضاش کوچیکتره خب

دو تا ماشین رو اگر بفروشید و یک ماشینش بکنید، فکر نکن بازم این مشکل رو خواهید داشت.... فضاشون خیلی بیشتره 

البته قطعا خودتون میدونین ..... من فقط در مورد فضای داخل ماشین گفتم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حقیقتا دختری که پولدار باشه وعاشق باشه براش کنسل نیست.... این دخترای که میگن کنسله... حتی باباشون هم ...

اره من نمیگم بابام پولداره پلی نزاشته چیزی برام عقده بشه 

چرا باید حقوق بیست ماه یه جوون برای بعضیا کنسل باشه بی انصافیه حس بد بدیم به جوون ها

واقعا الان فهمیدم علاوه برگرونی چرا ازدواج کم شده.چون خیلی از دخترها خواسته هاشون خیلی زیاد شده.من موقع ازدواج همسرم خونه وماشین نداشت.وطبقه بالای مادرشوهر ۳سال زندگی کردم.و دست به دست هم دادیم تا بتونیم پیشرفت کنیم

اره من نمیگم بابام پولداره پلی نزاشته چیزی برام عقده بشه

دقیقا... من دیدم طرف باباش موتور داره... بعد ماشین نداشته... میگه پسری که پراید داشته باشه کنسله😐

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡