2777
2789

بود از قبل

منتهی برای ایران که بینی عقابیش جلوی دیدشو میگیره عمل لازم عمل کوچیک کردنشه وگرنه شرقی ها از دنده غضروف بر میدارن میزارن رو بینی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااا....

دیشب رفته بودیم بیرون ...بخدا همه دخترا یه شکل بودن فقط لباساشون فرق داشت باهمدیگه

توروخدا نکنین اینطوری مغزمون هنگ کرد والاااا

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خداروشکر ۱۵۰ میلیون هدر ندادم برم دماغ عمل کنم😂

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
وااااااا....دیشب رفته بودیم بیرون ...بخدا همه دخترا یه شکل بودن فقط لباساشون فرق داشت باهمدیگهتوروخد ...

دقيقا. 

اكثرا شكل بادكنك باد كرده شدن

اصلا كسي متفاوت نيست

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

باز تو علم به یه نتایجی رسیدند و سرمایه دارهای جهانی دنبال اینن که با استعمار رسانه کاری کنند که بتو ...

الان دیگه همه رفتن عمل کردن باز بخوان پولی دربیارن حالا دیگه قوز مد کردن همه برن قوز بزارن 

من ۱۰ سال پیش این حرفو زدم 

گفتم روزی دماغ ما نچرالا مد میشه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

خداروشکر بالاخره تو کوچه ما هم عروسی شد🥳

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟