2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوسال دیگه لب نازک مد میشه اونایی که ژل زدن میخوان چیکار کنن

آنزیم میزنن تجزیه میشه

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

من ۱۰ سال پیش این حرفو زدم گفتم روزی دماغ ما نچرالا مد میشه

خدا بیامرز پدرم یه کت و شلوار داره از این راه راها که دیپلمات میگیم مال دامادیش بوده مال ۵۰سال پیشه الان مد هستن 😅

دقيقا. اكثرا شكل بادكنك باد كرده شدناصلا كسي متفاوت نيست

والا...دخترای دهه هشتادی همه شکله همدیگه بودن موهاشون رو صاف کرده بودن تو ندلهای مختلف کوتاه وبلند..دماغا همه عملی...مژه درحده پرواز...دخترای بزرگتر همه گونه های پروتز کرده  ولبهای ورم کرده ...وحشتناک بودناااا...نمیدونم چرا فکر میکنن خوشگلن...

آخه لب چرا باید اینقدر گنده و زشت باااااشه...خدایا استغفروا...

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خدا بیامرز پدرم یه کت و شلوار داره از این راه راها که دیپلمات میگیم مال دامادیش بوده مال ۵۰سال پیشه ...

روحش شاد 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

الان دیگه همه رفتن عمل کردن باز بخوان پولی دربیارن حالا دیگه قوز مد کردن همه برن قوز بزارن

دقیقا همینه تو تاریخ این جور چیزا که وارد شی اصلا ترسناکه

یه زمانی لب کوچیک قشنگ بود بازیگرای خوشگل پنجاه سال پیشو ببین از یه تایمی که ژل و تزریق اومد فضای مجازی و خیلی از فیلمهای جهانی بازیگران می بینی از اون لب کوچیک خبری نیست

یا اندام مورد پسند خانومای الانو ببین دقیقا از بعد از ورود تکنولوژی‌ها و سازه های ورزشی باشگاه‌های ورزشیه که اینطور تو فضای مجازی و فیلمها و رسانه ها اون اندام تحسین می شد

و...

بهترین مد قرن

خودم قوز ندارم

ولی همین ک این عملای چرت و پرت جمع بشه خوشخالم

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

والا من اون نچرالو دارم بعد پول جمع کردم برا عمل

صبر کن ببینیم چه خاکی تو سرمون میشه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

والا...دخترای دهه هشتادی همه شکله همدیگه بودن موهاشون رو صاف کرده بودن تو ندلهای مختلف کوتاه وبلند.. ...

واقعا الگوهای تکراری و یکسان همه شکل هم

امسال میخوان رو پذیرش ویژگی های فردی و اصالت پذیری کار کنن

منم با عمل غیرضروری ب شدت مخالفم

کنسل کن الان دارن جم میکنن قوز بزارن خخخخخ

ایران مد شده یا خارج؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بینی هیچی من زاویه فک و تیزی چانه و بوتاکس ابرو شیطونی رو درک نکردم واقعا به هم چهره ای نمیاد طرف چشاش ریز بعد رفته گونه گذاشته اندازه سیب زمینی یعنی چی 

ایران مد شده یا خارج؟

برا سال ۲۰۲۶ مد شده

اما اونجا مد میشه

اول اینجا اجرا میشه زودتر ازاونجا

ایران مد شده یا خارج؟

همچی اول ایرانه وگرنه تو یه خارجی ببین پوشش و آرایش و استایلشو اون استايل من بزنم تو ایران اولین نفر شوهرم میگه چرا با پیژامه میری بیرون