2777
2789
عنوان

رفتار درست با این شوهر چیه

851 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها. من به دلیل شرایط کاریم اوایل سال تحصیلی ۴ روز در هفته خونه نبودم. میرفتم شهر مامانم. دو سه هفته این کار رو انجام دادم دیدم پسر بزرگم داره از درساش افت میکنه. الان هر روز برمیگردم خونمون.

هفته ی قبل شوهرم مرخصی داشت. یکی دو روز همراه پسرم اومدن خونه مامانم. دوشنبه هم که تعطیل بود بعد به من گفت سه شنبه نیا خونه و یهو ۴ شنبه بیا.

گفتم تو به درسای بچه رسیدگی نمیکنی. گفت نه مرخصی دارم میریم خونه درساشو کار میکنم.

دیدم از همون دوشنبه غروب که رفتن مستقیم بچه رو برد خونه مادرش. منم راستش خوشم نمیاد بچم همیشه اونجا باشه. چون برادرشوهر معتاد دارم با پسرش همیشه اونجا هستن. پسرشو مدرسه نمیفرسته و کلی اسیب و بد آموزی دارن برا بچم.

از روزی هم که میره اونجا کلا بچه رو رها میکنه. خودش میره میخوابه و گوشی بازی میکنه.

یعنی این روزا حتی مرخصی هم داشت پدرش بچه مو می برد مدرسه و مادرش مشقای بچه رو پیگیری میکرد. که اونم کامل انجام نمیده خب توقعی هم ندارم.

اما وقتی میره اونجا دیگه نه جواب پیاما مو میده نه هیچی. زنگ هم میزنم دوساعت بعد جواب میده.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

منم ۴ شنبه عصبانی بهش زنگ زدم بچه رو بیار خونه فقط.

دیگه از اون روز محلش نذاشتم.

اون هم نگفت چته و چی شده؟ از ۴شنبه تا الان با دو تا بچه و یکی که باردارم هم کارای خونه رو انجام میدم هم به بچه ها میرسم هم پارکی چیزی بخوان می برم.

حسابی بهم فشار اومد.

اون هم فقط استراحت مطلق. فقط و فقط میخوابه و برا غذا بیدار میشه 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیتونی خونه یا محل کارت جا به جا کنی؟

برای سال بعد میخوام محل کارم رو انتقال بدم به محل زندگیم. ولی خب بازم بچه کوچیک دارم که مامانم نگه میداره. باز برای پرستار به مشکل میخورم

دیشب هم پسرم اعصابمو خورد کرد دعواش کردم گفتم دیگه از هفته بعد نمیام خونه.

تو هم تهش میخواس به معتاد شبیه عمو و بابات بشی دیگه. من چرا اینهمه زجر و زحمت بکشم؟

پسرمم هی التماس میکرد که مامان ببخشید بیا خونه

تو یه شهر باشی بهتره بالاخره زیر نظر خودت هستن

مشکلم اینه که شوهره کوچکترین کمکی نمیکنه. فقط راه به راه بچه درست میکنه و مثل یه آدم مجرد فقط میخوره و میخوابه.

نه درس بزرگه، نه غذا و خواب کوچیکه، نه سونو و ازمایش سومی

هیچی به پشمش نیست

مشکلم اینه که شوهره کوچکترین کمکی نمیکنه. فقط راه به راه بچه درست میکنه و مثل یه آدم مجرد فقط میخوره ...

از اول همینجوری بوده؟

گفتی برده خونه مادرش

مشخصه خودش نمیخواد مسئولیت قبول کنه

شما انقدر همه کار داری میکنی اون دیگه هیچی براش مهم نیست

نمیتونی مرخصی بگیری یه مدت تو خونه بمونی

کمتر کاری انجام بندازی یکم‌ مسئولیت بندازی گردنش

دیشب هم پسرم اعصابمو خورد کرد دعواش کردم گفتم دیگه از هفته بعد نمیام خونه.تو هم تهش میخواس به معتاد ...

دق و دلیت رو سر بچه خالی کردی، متاسفم

گناه داره

چرا اینطور بهش گفتی؟؟؟ شما و شوهرت با هم مشکل داری و با شوهرت کاری نداری و بچه رو دعوا میکنی؟ حرف خیلی بدی زدی بهش!

از اول همینجوری بوده؟گفتی برده خونه مادرشمشخصه خودش نمیخواد مسئولیت قبول کنهشما انقدر همه کار داری م ...

خب ببین من کاری انجام ندم هم بازم اون چیزی رو گردن نمیگیره.

در نهایت بچم ضرر میکنه و آیندش تباه میشه.

بعدشم کل حقوقم میره برا قسط.

اگه نرم سرکار قسطام می مونه

عزیزم شوهرت تنهایی بچه درست میکنه؟؟؟

بله حقیقتا به خودم باشه اصلاً دنبال رابطه نیستم .اون  هم فقط برا رابطه میاد سمتم.

تا قبل از این قرص خوردن برام راحت بود ولی الان شدیداً حالم بد میشه.

بهش هم میگم بازم نمیتونه کنترل کنه. دیگه تقصیر من چیه؟

مشکلم اینه که شوهره کوچکترین کمکی نمیکنه. فقط راه به راه بچه درست میکنه و مثل یه آدم مجرد فقط میخوره ...

از اون به پشمم تر شمایی که هی زرتو زرتم میاری

عزیزم نیار خب مجبوری مگه

باهاش زندگی کردی دیدی بی مسئولیته

اولیو آوردی دیدی درست بشو نیست

دومیو آوردی از دستت در رفت 

سومیم ک تو راهه صد البته انشالله سلامت باشن بچه هات ولی دیگع قبول کن ندونم کاریای خودتم تو شرایط حال حاضرت بی تاثیر نیست 

بله حقیقتا به خودم باشه اصلاً دنبال رابطه نیستم .اون هم فقط برا رابطه میاد سمتم.تا قبل از این قرص خ ...

به هر حال شما هم به اندازه شوهرت مسئول هستی توی «ساختن بچه»

فقط لطفا به بچه ها کاری نداشته باش و تهدید نکن، لطفا!