2777
2789
عنوان

رفتار درست با این شوهر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 54 پست
آره راس میگی. وسط معتادا و مواد و دیوونه بازی هاشون کمتر از حرف من آسیب میبینه.پس نظرت اینه که بفرست ...

بله با توجه به لحن حرف زدنتون و چیزی که به بچه گفتید احتمالا اونجا براش بهتر باشه 

خواهش میکنم

ای وای قرص واسه سقط خوردی سقط نشد و هنوز نگه داشتی چقدر بیفکری اون بچه ناقص به دنیا بیاد چی سندروم و ...

بی فکر چی؟

چکار باید میکردم؟

۴۰۰ تا دکتر رفتم قبول نکردن سقط کنن.

فعلاً تا ان تی رفتم و مشکلی نبود. تا برا آنومالی برم ببینم چی میگن.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چشم خانم دکتر

اسی تا جایی که تا الان دور و اطرافم دیدم همچین شوهرهایی اصلا عوض نشدن. شما میتونی محل زندگیت رو ببری شهر مادرتون.هم از خونواده شوهرت فاصله بگیری هم بچه هات جلو چشمت باشه. کم کم هم آگاه کنی بچه هات رو.. بفهمن مسئولیت رو دوش شماس و بیشتر به حرفتون باشن. سومی هم داره میاد با بچه کوچیک سخت تره بدات...  فوقش شوهرت رفت و آمد کنه بخاطر شغلش

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
اسی تا جایی که تا الان دور و اطرافم دیدم همچین شوهرهایی اصلا عوض نشدن. شما میتونی محل زندگیت رو ببری ...

آره آخرش باید همین کارو انجام بدم.

ولی شهری که زندگی میکنم امکاناتش برای پیشرفت بچه ها بهتره.

دلم میخواد بچه ها اینجا کلاس برن و درس بخونن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

کارمنده. برا ماشین قسط میدم

یه مقدار از حقوقت رو هم ماهانه پس انداز کن. همه پولت رو تو زندگی نیار..  خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد باز شمایی و سه تا بچه.  

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
یه مقدار از حقوقت رو هم ماهانه پس انداز کن. همه پولت رو تو زندگی نیار.. خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد ...

ماشین برا خودم خریدم که راحت تر باشم.

نه تو زندگی نمیارم.

در حد گوجه خیار و چند پست لباس نهایت

مشکلم اینه که شوهره کوچکترین کمکی نمیکنه. فقط راه به راه بچه درست میکنه و مثل یه آدم مجرد فقط میخوره ...

خب خواهرم راه ب راه بچه درست میکنه ینی چی 

شاید ناراحت شی ولی خب مقصر خودتم هستی مراقبت نمیکنی 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

آره آخرش باید همین کارو انجام بدم.ولی شهری که زندگی میکنم امکاناتش برای پیشرفت بچه ها بهتره.دلم میخو ...

بچه قبل از امکانات باید تربیت خوب بشه. محیط سالم باشه براش. اگر کنکوری نیستن سخت نگیر

خانوم شما شاغلین و حتما تحصیلات دارید ،شوهر بچه درست میکنه؟؟؟شما با این شرایط سونی رو هم داری میاری،خوب خودتو شرایط تو در نظر نمی‌گیری بعد شوهرت رعایت حالتو کنه؟ببخشیدا ادم اول خودش باید به خودش احترام و ارزش بزاره .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

بچه قبل از امکانات باید تربیت خوب بشه. محیط سالم باشه براش. اگر کنکوری نیستن سخت نگیر

نه بزرگه هنوز ابتدایی هستش

نه بزرگه هنوز ابتدایی هستش

خب دیگه.. اگر توانش رو داری بذار دوساعتی بره پیش معلمش. فقط تکالیف روز براش کار کنه. تکالیف خونه نمیاره اینطوری راحتی. .. 

بعد اینکه به فکر سلامتیت باش. بعد از سومی فکر میکنم دکتر قبول کنه ی کاری برات بکنه.  زنا زود فرسوده میشن.. هم کار هم سه تا بچه... واقعا سخته.

خب عزیزم هزار تا راه برای پیشگیری هست

از آی یو دی و آمپول بگیر

تا کپسولی که زیر پوست میذارن و .....

ازونا استفاده کن تا بیشتر اذیت نشی

بعدم واقعا کار شما که خونه زندگی رو میذاری میری غلطه هم بابت پسرت هم همسرت

مادر که خونه نباشه همه چیزو هواست

حالا بیخیالی همسرم که بجای خود

🌷
بی فکر چی؟چکار باید میکردم؟۴۰۰ تا دکتر رفتم قبول نکردن سقط کنن.فعلاً تا ان تی رفتم و مشکلی نبود. تا ...

ایشالا که چیزی نیس 

خیره 

ولی کلا وقتی شوهرت این مدلیه خودت راه های جلوگیری دیگه رو امتحان کن و گرنه ۴ رومی هم بعد این بچه حامله میشی 

عزیزم حالا کاری هست که شده ولی بهترین راه همونه که بری شهر مادرت تا بچه ها بزرگتر بشن و بتونن از پس خودشون بر بیان بعد بزرگه که خواست بره دبیرستان برگرد

بلاخره باید از یه کدومش بگذری یا تو شهر با امکانات بمون و هم خودت اذیت میشی و هم روح روان خودت و بچه ها درگیر میشه و یا اینکه برگرد پیش مادرت با بچه هات