2777
2789

۱۳ ماهشه دیشب یکم بدنش داغ بود قطره دادم . دیشبو خابید 

تا صب خیلی روشو ننداختم 

صب دیدم تب داره باز . تب سنج دیجیتال گذاشتم زیر بغلش ۳۷ و نیم بود شیاف گذاشتم و قطرهدادم 

بعد ۱۰ دقه شد ۳۷ و ۲

الانم رکابی تنشه . خیلی فعاایت میکنه . ینی علائم ویروس نیس چون ابریزش سرفه عطسه نداره 

فقط کم اشتهاست از دیروز یکم 

ممکنه از دندون باشه ؟؟چیکار باید بکنم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

نگران نباش چیزی نیس ولی قطره وشیاف باهم نده جدا جدا یبار قطره6ساعت بعد شیاف

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

نگران نباش چیزی نیس ولی قطره وشیاف باهم نده جدا جدا یبار قطره6ساعت بعد شیاف

ینی خطرناکه دوتاشو ب فاصله ده دقه ای دادم ؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوب نیست هردوتاش یکارو انجام میدن دلیلی نداشته باهم

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

شاید دندون در میاره شایدم اول بیماریشه هنوز با تب شروع شده

اره خوب نیست هردوتاش یکارو انجام میدن دلیلی نداشته باهم

اخه گفتم شاید قطره تاثیر چندانی نداشته باشه . بدنش داغ بود ترسیدم شیاف گذاشتم😭 

ببرمش دکتر یا نه

عزیزم رکابی کمه حداقل یه لباس آستین کوتاه تنش کن بچه راحت تره 

بعدشم الان تب نداره که .حواست باشه ببین یه وقت داغ تر نشه.دست وپاهاش رو زیر شیر آب ورم هم بشوری خوبه سرد میشه .تبش زیاد نیس دوتا دارو تب بر پشت سر هم خوب نیس برا کسی که تب زیادی نداره.دیگه این کارو نکن .شما میگی داره بازی میکنه

نگران نباش بچه داری همینه دیگه مواظبش باش

شاید دندون در میاره شایدم اول بیماریشه هنوز با تب شروع شده

اخه تازه ۱۰ روزه ک خوب شده ینی ممکنه دوباره مریض شه ؟؟ جایی هم نرفتیم ۱ هفته رو

اخه گفتم شاید قطره تاثیر چندانی نداشته باشه . بدنش داغ بود ترسیدم شیاف گذاشتم😭 ببرمش دکتر یا نه

نه نترس 

قطره رو دوقطره برا یک کیلو وزنش بهش بده هر شیش ساعت

همون قطره کافیه اصلا

شیاف نزار

اخه تازه ۱۰ روزه ک خوب شده ینی ممکنه دوباره مریض شه ؟؟ جایی هم نرفتیم ۱ هفته رو

خب شاید دندون در میاره

نترس عزیزم 

بچه اولته؟

عزیزم رکابی کمه حداقل یه لباس آستین کوتاه تنش کن بچه راحت تره بعدشم الان تب نداره که .شما میگی داره ...

اخه صب داغی شکم و گردن و پهلوش زیاد بود بعد ک تب سنج گذاشتم ۳۷.۵ بود  ترسیدم