2777
2789
عنوان

دستبوسی

147 بازدید | 13 پست

دستبوسی هم رسم مسخره ایه ها

دو سال پیش تو عروسی یکی از اقوام های نسبتا دور و مسن یهو ما رو دیدن دست منو کشید بوسید بعد من هول بودم نمیدونستم چیکار کنم دیدم همه زل زدن به من فهمیدم آهاااا حالا منم باید دستشو ببوسم

اصلاااا دوست نداشتم ولی خب بوسیدم

آخه چه کاریه

همدیگه رو بغل کنیم بهتر نیست؟به هم دست بدیم بهتر نیست؟

با شما مخالفم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجایی هستی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من‌تا به این سن رسیدم دست احدی رونبوسیدم

همچنین 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

حالا ببینید اینکه یک آدم به عنوان حاکم و شاه و... دستش رو خودش جلو دیگران دراز می‌کرده تا بوسه‌ی اجباری‌ای بر دستانش بزنند چه خفت بار بوده!

هم‌زمان نمودی از تکبر و خودبرتربینی از یک سو و ذلت و خود تحقیری از سوی دیگر رو به نمایش می‌گذاشتند.

منم خواهر شوهرم این کارو کرد من رسمو بلد نبودم هیچ کاری نکردم

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊