2777
2789

خانما ب نظرتون کسی ک ده سال از درس خوندن فاصله گرفته و همههه چیز یادش رفته میتونه دوباره شروع کنه بخونه

برای کنکور

اینم بگم معدلم بالا بود و درس خوندن رو دوست داشتم اما بعد از ازدواج دیگ تمایلی ب دانشگاه رفتن نداشتم ترجیح داادم خانه دار باشم

اراده بالا باشه اره

ت‌کل به خدا اگه‌خواستید شروع کنید جوری تلاش کنید که نتیجه بده نه اینکه فقط یه سال عمرتون بره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ها تونستن مخصوصا اگه همسرتون حامی تون باشه در این مسیر حمایتتون کنه خیلی ها میان سرکلاس دانشگاه ...

چطوری ذهنشون کشش داره

بعد این همه مدت ک تمامی مطالب فراموش کردن

واقعا چی میشه که بعد ازدواج تصمیم میگیرید درس و دلنشگاه رو بذارید کنار؟اینقدر شوهراتون پولدارن؟

من که باید هرجور شده درسم رو تموم کنم برم سرکار وگرنه با این حقوق شوهرم حتی نمیشه زنده موند تو این شرایط اقتصادی🥲

واقعا چی میشه که بعد ازدواج تصمیم میگیرید درس و دلنشگاه رو بذارید کنار؟اینقدر شوهراتون پولدارن؟ من ...

خداروشکر از زندگی چیزی ک میخاستیمو خدا بهمون داده

ولی الان مسئله من جایگاه اجتماعییه دلم اون جایگاه رو میخاد😫