2777
2789
عنوان

همزن برقی

853 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.

میخواستم یه همزن برقی بدون کاسه بخرم میخواستم بدونم چه مارکی خوبه بخرم البته قیمتشم زیاد گرون نباشه تا مرز۱۲۰تومن خوبه.چون زیاد استفاده ای برام نداره گاهگاهی شاید کیکی درست کنم.

بدون کاسه منظورت اون گوشت کوب برقیاس؟

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مال من بوش هست

زیاد هم استفاده کردم

الان هفت هشت ساله دارمش

قیمت ندارم 

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
من کلورانس دارم همزن و خمیرزن با کاسه شد 150 راضیم خیلی

یه مغازه نزدیک خونمونه با کاسشو میده ۲۰۰ ولی بدون کاسه رو میده ۱۲۰.

حالا کلورانس مارک خوبیه که ازش بخرم یا...؟

یه مغازه نزدیک خونمونه با کاسشو میده ۲۰۰ ولی بدون کاسه رو میده ۱۲۰. حالا کلورانس مارک خوبیه که ازش ...

منم که میگم 150 قیمت پارساله. مادرشوهرم کادو داده بود بهم

والا من راضیم خیلی. تقریبا ماهی یه بار استفاده کردم

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز