2777
2789
عنوان

خاستگارم😭😭😭😭

443 بازدید | 25 پست

خاستگارم و قبول کردم ولی هنوز نامزد نکردیم 

داشتیم تلفنی حرف می‌زدیم بعد هروقت صداش میکنم میگه جون دلم بعضی وقتا میگه بله منم با خنده میگم بله و ..... بعد ادامش نمیگفتم 

الان حواسم نبود گفت بله گفتم بله و بلا با یه ریز خنده ملایم🤕 یهو از دهنم درومد 

وای خیلی بد شد خیلی جدی بم گفت رو فن بیانت کار کن ورژن بی ادبانت داره گل میکنه

یه سری هم داشت ادا خنده هام در میورد حواسم نبود گفتم بیشور 

خودش خیلی شوخی می‌کنه باهام 

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی رسمی نشده تلفنی حرف زدن و چت و بیرون رفتن دونفره اشتباه محضه. چون تو سن حساسی هستین و احساس جلوی منطق رو میگیره و نمیزاره عاقلانه فکر کنید. وقت برای این حرفا و شوخیا زیاده. اول به توافق عقلانی برسین بعد. 

مهیرا یعنی زن کدبانو و اصیل😎😎😎اصیل که هستم،دارم سعی میکنم کدبانو هم بشم.🥰

چقد خودخوری میکنی

نابود شدم از دیشب بس که فکر کردم 

الان میگه چقد بی شخصیته 

از دیشب همش دارم عذاب میکشم و حرس میخورم و اصلا حالم خوب نیست 

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز