2821
2789
عنوان

خاستگارم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 25 پست

رو فن بیانت کار کن؟!🤣

قابل تحمل نیست 

فکر کن تمام عمرتو بخوای کنار یکی باشی که نتونی باهاش یه شوخی ساده بکنی 

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله و بلا ب نظرم بد نبود ولی چرا گفتی بیشعور؟؟؟ب نظر منم اگ عادت داری ب گفتنش نگو

داشت خنده هام مسخره میکرد ادامو در میورد از دهنم درومد 😂😐

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

تو هم خیلی جدی بگو از مسخره کردن خوشم نمیاد اگ واقعا با این قضیه مشکل داری

نه مشکل ندارم من از دهنم در اومد😂😐

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

وای خدا تو رو یادمه بشدتتتت شخصیت وابسته ای داری و ترس از طرد شدن و بشدتتتت وسواس فکری حالا باز اون پسر اولی رو ول کردی

الان مگه چی شده انقد خودت رو عذاب میدی؟ ببین دختر خوب زندگیت با پسر پیغمبرم‌ پیش‌نمیره بااین اخلاقت و این خودخوری هات و این خود کم بینی و وسواس فکریت، میخوای ارامش داشته باشی زندگی خوبی داشته باشی حتمااااا برو پیش روانشناس

وای خدا تو رو یادمه بشدتتتت شخصیت وابسته ای داری و ترس از طرد شدن و بشدتتتت وسواس فکری حالا باز اون ...

آجی دقیقا همین که گفتیه چون هم کمبود محبت دارم هم از بس تخریب شدم خودمو کم میبینم هم به شدت وسواس فکری دارم و به هر چیزی خیلی فکر میکنم 

الان احساس میکنم خیلی گند زدم خیلی حرف بدی گفتم الان پسره راجبم فکر می‌کنه چقد بی ادبم چقد بی شعورم و بلد نیستم احترام بزارم و ....

آجی دقیقا همین که گفتیه چون هم کمبود محبت دارم هم از بس تخریب شدم خودمو کم میبینم هم به شدت وسواس فک ...

حتما پیگیر درمانت باش

ادمای دورت خسته میشن از این رفتارت و بیشترین اسیبش برای خودته عزیزم حتما حتمااااا پیگیر درمانت باش

تو یه حرفی زدی اصلا هم‌مهم نیست از دهنت در رفته یکبارم معذرتخواهی کردی تموم شد و رفت

بخوای انقد براش‌مهمش‌کنی از الان‌کاری‌میکنی جوری خودت بارش‌میاری‌ که برا هر چیزی هی بری‌منت کشی و اون ناز بکنه و بشه زن توبشی نازکش و مرد این رابطه یعنی جاهاتون‌عوض بشه

حتما پیگیر درمانت باشادمای دورت خسته میشن از این رفتارت و بیشترین اسیبش برای خودته عزیزم حتما حتمااا ...

آجی یعنی بد نگفتم ؟؟