2777
2789

من تو یه رابطه ی طولانی ام .قسمت نمیشد هر دفعه که ازدواج کنیم . الانا همش بهم میگه که تا عید صبرکن . یا بحث این میشه که من میگم دوسدارم مثلا با هم فیلم ببینیم هی میگه خونه میگیریم ... راجب مراسم عروسی باهام حرف میزنه. این چند وقتم مشکل مالی داشت با خونوادش و برا این میگه صبرکن. ولی بین حرفاش همش میگه فکر نکنی من دارم وقت میخرم فلان... اینو که میگه خیلی میترسم حس میکنم ادمی که واقعا نمیتونه این حرفو نمیزنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کار مردا نمیشه سر در آورد عزیزم 

ممکنه پیش خودش فکر کنه شاید تو راجبش اینطور فکر میکنی براهمین اینو بگه که نسبت بهش بی اعتماد نشی یا فکرو خیال نکنی ممکنه هم واقعا وقت بخره و اینارو بگه که تو شک نکنی

پس الکی خودتو خسته نکن همونطور که دوست عزیز گفتن تا عید صبر کن بعدش تکلیفتو روشن کن قطعیش کن ینی

من 25 سال دارم با شوهرم زندگی میکنم هنوز نشناختمش، به نظرم تا عید صبر کن ولی اونو از دیدن خودت محروم کن، بگو نبینیم همو فقط تلفنی، خودتم اگه دلت تنگ میشه طاقت بیار، اونم اگه دلش تنگ بشه نمیتونه تا عید صبر کنه