2777
2789
عنوان

قوز بینی ترند شده

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 29 پست
دماغ منو همه میگن نیاز به عمل نداره تا الانم که عمل نکردم بخاطر همین بوده که میگن تو نیاز نداری اما ...

دیوونه ایی ها خیلیم قشنگه ، وقتی بدفرم نیست و مشکل جدی نداره ریسکه عملش 

چون خرابکاری زیاده 

if you drown , you die whether in the sea our in the dream 🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر چیزی که ترند میشه که قشنگ نیس

ولی خب من هنوز ۶ ماه زمان نیاز دارم تا بتونم عمل کنم پس تا اون موقع مثلا خیلی اهل چیزای ترندم و این غوز لعنتی رو میذارم پای ترند بودن 😂😂

I'm tired, not from life...just from feeling too much

بعضیا خیلی ناز بودن رفتن عمل کردن زشت شدن ادم ناراحت میشه میری بیرون همه شبیه همن

دقیقااا منم فقط موافق عمل واسه کسایی ام بینیشون خیلی بزرگه و اینا بعد عمل واقعا زیباتر میشن

قد بلند عامل بد بختی🥲

هر چیزی که ترند میشه که قشنگ نیسولی خب من هنوز ۶ ماه زمان نیاز دارم تا بتونم عمل کنم پس تا اون موقع ...

عزیزم کوچیکه ها 

دماغ خوش فرم با قوز کوچیک 🤣🤣

دقیقااا منم فقط موافق عمل واسه کسایی ام بینیشون خیلی بزرگه و اینا بعد عمل واقعا زیباتر میشن

اره واقعا 

من دماغ مامانم خیلی کوچیکه همه میگن عمله ولی طبیعیه ، بعد دماغ بابام بزرگه ، یه چیز ترکیبی در اومدم این وسط من 😂

اره واقعا من دماغ مامانم خیلی کوچیکه همه میگن عمله ولی طبیعیه ، بعد دماغ بابام بزرگه ، یه چیز ترکیبی ...

خیلی خوبه ببین اکثرا دماغ مرد ها بزرگتره تا دخترا دقت کنی احتمالا برادراتم به بابات رفتن بیشتر

قد بلند عامل بد بختی🥲

خیلی خوبه ببین اکثرا دماغ مرد ها بزرگتره تا دخترا دقت کنی احتمالا برادراتم به بابات رفتن بیشتر

نه واسه داداشمم شبیه منه ، دماغامون کپیه 

حالا شاید بزرگتر بشه دماغشم بزرگ شه 

اخه یه جوری گفتی گفتم شاید داری خودتو دلداری میدی 😂😂😂😂عمل نکن بابا خیلیم خاصه

نه من چون عینکی هم هستم اصلا اون یه ذره غوز دیده هم نمیشه ولی خب اصلا دوسش ندارم 

I'm tired, not from life...just from feeling too much

من قوز وسط بینی داشتم بینیمم اصلا بد نبود فقط این قوز رو دوست نداشتم..جراحی کردم الان اصلا و ابدا پشیمون نیستم.همینکه کاری ک دوست داشتم انجام دادم کافیه....

مد هیچوقت دائمی نیست...بیاد دو  روز دیگ دندون زرد و کج مد شه ایا باید انجام بدیم

مامان دوتا پسر شیطون بلا🥰درونگرا هستم و حوصله بحث و کل کل ندارم درخواست دوستی قبول نمیکنم.کاملا ایرانی هستم.بخاطر نام کاربریم انقدر نپرسین چون پسرم بچه بود به هست میگفت است منم نوشتم استم🫠🤭

خداروشکر 😂

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس