2777
2789

خوابم نمیبره اصلا سر بحث مالی شد قبلنا منو دوست پسرم قرار بود با هم بریم ورزش اون  سر مسائل مثلا مشاوره پیش از ازدواج و اینا پول جلسات و اینارو میداد بعد گفت تو هزینه باشگاه منو بده من اول گفتم باید فکر کنم چون تاحالا همچین چیزی نبوده که من خرج کنم چرا شده مثلا در حد غذا یا چیزی بوده بعد گفتم نمیتونم چون من خودم هم کار نمیکنم از مادرم پول میگیرم که اونم خیلی روم نمیشه به زور میگیرم خودم خوشم چند تا قسد سنگین داره باید بده بعد دوست پسرم هم چند تا خرج داره که پولش به کلاس ورزش نمیرسید 

ازم خواست گفتم نمیتونم بعد خیلی بهم توپید گفت تو تفکرت عصر هجریه و شماختامت امثال مثل تورو و تهرانیا خیلی پولکین و خیلی چیزای دیگه خیلی ناراحت شدم…واقعا خوب نمیدونستم باید چیکار کنم که بهتر باشه بعد گفتم خوب لطفا ناراحت نشو من کمک میکنم که با هم بریم ورزش گفت نمیخام پولت برا خودت ….

چیکار کنم واقعا خیلی از دستش ناراحت شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این آدم به جاهای بدتری هم خواهی رسید، بمون و تماشا کن

الان خدایی حق با کیه خوب واقعا شرایطشو ندارم کار نمیکنم که کمک اونجور مالی کنم ولی اون درآمد خودشو داره….بعد گفت تو ذاتت اینه حتی اگ پول داشته باشی

فعلا موضوع حق با کیه نیست، االان این آدم میخواد تلکه‌ت کنه، و بعدا هم درخواستهای دیگه خواهد داشت، چون میدونه دوستش داری و هر کاری کنه و هر چی بخواد باهاش راه میای و براش فراهم میکنی

این آدم آدم. تو نیست، و تو هم با این احساسات، نمیتونی تصمیم درستی بگیری

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

فعلا موضوع حق با کیه نیست، االان این آدم میخواد تلکه‌ت کنه، و بعدا هم درخواستهای دیگه خواهد داشت، چو ...

واقعا میخام بزارمش کنار با اینکه تنهام و دوستای زیادی ندارم ولی خوب سخته بخاطر ترس از تنهایی با یه آدم اشتباه موندن‌ وای اذیت شدم

خواهرانه و دلسوزانه بهت میگم بودن با این آدم بزرگ‌ترین اشتباهیه که در حق خودت میکنی 

خواهشا هرچی سریعتر کات کن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

واقعا من آدم بدیم که گفتم نمیتونم پول بدم ؟…. اره حتما بابا ذله شدم

نهههههه اصلا مسئله این نیست که تو پول زدی یا نه 

ادبیات و‌طرز فکرش وحشتناکه

تو فرضی که بگیم واقعا نداره باید میگفت عزیزم فعلا ندارم هروقت پول دستمون اومد میریم 

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

واقعا میخام بزارمش کنار با اینکه تنهام و دوستای زیادی ندارم ولی خوب سخته بخاطر ترس از تنهایی با یه آ ...

معمولا روابط احساسی معمولا آخرش همین میشه، سرخوردگی افسردگی بی‌احساسی. و تنفر از جنس مخالف از نتایجشه

گاهی کسانی که از بیرون، رابطه و رفتار ما رو میبینن، بهتر میتونن در موردش نظر بدن(برادر و مادرت)

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

چه خوب شناختیش

حالا فکر کن باهاش ازدواج کنی با یه خانواده ی این مدلی طرفی

اولش باهات راه یان وسط راه دبه میکنن و کاسه کوزه رو به هم میزنن اخرشم میگن عیب از توعه چون تهرانیا الن و بلن

میتونست راحت بگه فدای سرت عزیزم میتونیم ورزش رو برای وقتی نگه داریم که پولداریم

حالا کاری ندارم کلا نباید همچین درخواستی میکرد مخصوصا که میدونه پول نداری

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

نهههههه اصلا مسئله این نیست که تو پول زدی یا نه ادبیات و‌طرز فکرش وحشتناکهتو فرضی که بگیم واقعا ندار ...

اولش گفت ندارم گفتم‌خوب برو باشگاه خوابگاه گفت از اونجا محیطش بدم میاد بعد من دوست داشتم با هم بریم بهش گفتم ولی گفتم دیگه هر کاری دوست داری بکن من نمیخام وقتی نمیخای و نمیتونی کنارم باشی مجبورت کنم بعد بحث به اینجا کشید و گفت تو بیشتر از مامانت پول بگیر جوری که نفهمه و این اولین بار بود که همیچین حرفی میزد و گفتم نیاز به فکر دارم و گفت نه الان بگو گفتم نمیتونم بدم بعدم ادامه ماجرا 🥲