2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 49 پست
اره. اینی ک ایشون گفتن بی توحهی و بلد نبودنو دایم رفتن خونه پدرو تنها گذاشتن مردو...

خب اینطورم اصلا خوب نیست.کلا چه زن چه مرد

باید کنار هم وقت بگزرونن به نظرم.اگه غیر اینه چرا اخه ازدواج!

دو طرف احتیاج به محبت دارن.به توجه.

یعضیا محبت ندیدن توو خانواده کلا خشک و سردن.ولی وقتی زندگی مشترک هست.باید یاد گرفت به نظرم.

من دیدم مرد حدود ۲۰ سال از زنش جدا خوابید.با وجود دوتا بچه

واقعا اون زن ۲۰ سال چطوری تحمل کرده

حالا برعکسشم دیدم ولی در حد سرد بودن و خوردن کردن شوهر توو جمع.

شوهر من عین شوهر توعه

همش دنبال بهونه بود انگار ازم جدا بشه انقدر اذیتم کرد که خودم برم تا شکایت کاراشو میکردم میگفت ناراحتی وسایلتو جمع کن برو ، اصلا انگار دوسم نداشت 

خوشش میومد منو تو چشم خانوادش خراب کنه ، یبار بحثمون شد سر اینکه به یه دختره پیام داده بود بعد نشونم نداد پیوی اش رو پاک کرد بعد منم انقدر خشم داشتم ازش واسه اولین بار همه رو به طرز فجیعی ریختم بیرون ، کلی داد و بیداد کردم و هی چنگش انداختم اینم بدون یه کلام حرف از در زد بیرون پابرهنه فرار کرد رفت پیش مامانش اینا گفت این روانیه ببینسد باهام چیکار کرده😶

خیلیییی دق داد خیلی عذاب داد ولی در عین حال انگار مهربون هم بود

زرتی هم میگفت طلاق طلاق

آخر سر که دستش رو شد با همکلاسی دخترش و دوست دختر قبلیش ارتباط داشت ، اولا که زیر بار نرفت بعدشم خودش پیش دستی کرد رفت دادخواست طلاق داد و الانم یجوری حرف میزنه انگار همه چی تقصیر من بوده و میگه من دوست داشتم 

حالا من واقعا بهش دلبسته بودم😔

همه چیمو گذاشتم پاش ، ولی همش باهام بازی روانی میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بیشتر باهاش آشنا میشدی فامیل بود،؟؟الان دارین طلاق میگیرین؟

داداش دوستم بود

متاسفانه اشتباهاتمون زیاد بود

مشاور قبل ازدواج نرفتیم

مدت آشناییمون کم بود

الان خونه رو ترک کرده و درحال جدایی هستیم

بهش بگوووبگو بیشتر باهام وقت بگزرون.مثلا بریم فلان جا ....باور کن اینطور مرد ها نباییید زن بگیرن.ما ...

عزیزم غصه منو نخور 

من از درون دارم نابود میشم چی بهش بگم اصلا فکر میکنی نگفتم  گفتم هزار بار  ولی کو گوش 

من خوشگلم همه بهم توجه میکنن ولی جز اونی باید

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز