2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 49 پست
اخه من این کارو کنم صداش در میاد بد میگه خب منو دوس نداری برو بزار برو چرا هستی نباش من چی کار ک ...

ببین تا وقتی ترس از دست دادنش داری  هیچ کاری نمیشه کرد من بریدم واقعا که اون فهمید و ترسید  شما سعی کن قوی بشی ی زن مستقل باشی غرورت رو بخاطر توجه همسرت خورد نکن  وقتی تو التماس میکنی من رو ببین  اون غرور کاذب میگیره  حس میکنه همیشگی هستی نیازمندشی اما اگه ی زن بینیاز و مستقل باشی تفریح و سرگرمی و روزمرگی خودت داشته باشی برای خودت وقت بذاری ترس از دست دادنت ب جونش می افته میفهمه برای نگه داشتنت تلاش کنه  و جالبه که اگه تو خودت رو دوست داشته باشی از توجه دیگران تا حد زیادی  بینیاز کنی خودت رو  محبت میاد سمتت ولی خیلی  خوشحالت نمیکنه انگار از این مرحله رد شدی و میبینی بینیازی و قوی بودن از محتاج توجه بودن خیلی قشنگتره حتی اگه مردی کنارت باشه که بهت توجه کنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تمام تاپیک با دقت خواندم ولی ناراحت شدم بابت این موضوع برای شما اسی و همه خانمهایی که این مشکل دارم

همان طور که یکی از دوستان به خوبی گفت مرد خودشیفته باید رها کنی ‌و

خودتت با هر چی ی که امکانش هست مثل درس بچه کار خونه کتاب ... سرگرم کنی بی تفاوتی بهترین کاره یعنی نشون بده البته با کارهای خودتان چیزی برای از دست دادن نداری

وقتی ابراز نیاز می‌کنی براش خودشیفته خودشو میگیره و بازم فاصله بیشتر می‌کنه

اصلا خودشیفته متوجه اشتباه خودش نیست باهاش بحثی کن چون قبول نمیکنه 

تو همه‌اش نیازت که حق مسلم تو هست بیان میکنی خودتو خورد می‌کنی اون این رفتار تو لذت کاذب می‌بره 

فقط بی توجه و بی تفاوتی جواب حرفا را کوتاه بزن توضیح و توجیه اضافی ممنوع

خوب مشکل همینجاست متفاووتن تراپی اصولا میاد مشکلات رو از ریشه باز میکنه که بتونید مشکلات رو پیدا کنی ...

من خودم تراپیستم و میگم فرقی نمیکنه!

تراپی به معنی مشاوره دادنه، لغت انگلیسی مشاور میشه تراپیست

اون چیزی که شما میگید تفاوت رویکرده نه واژه

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

عزیزم، برو پیش شوهرت کار کن، گفتی که خواهرش فلان کار رو یاد گرفته، خب تو برو یاد بگیر یا اصلا هر چیز دیگه ای رو، باهاش برو سرکار هم حوصلت سر نمیره و تو جامعه ای، شوهرتم همش میبینی نیازت برطرف میشه