2777
2789
عنوان

کیست سینه

4714 بازدید | 45 پست

خانماي گل من حدود یک ماهه که متوجه شده یه کیست سه سانتی تو سينم دارم از درد و ایناش که بگذریم در حال اقدامم برای بارداری به نظرتون برم دکتر آب داخلشو بکش بیرون چون میترسم باردار بشم بزرگتر بشه و اونوقت نشه دستش زد 

عزیزم باید نظر دکترت یا سونوگرافیست رو بپرسی اگه مشکلی برات ایجاد نمیکنه دستش نزن

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کیستابهتره دست نزنی چون بعدبرداشتن بازم عودمیکنه 

آره منم میترسم باز عود کنه به نظرت تو بارداری بزرگتر میشه ؟البته دارو گیاهی مصرف کردم احساس میکنم کوچیکتر شده

کیست سینه چجوریه؟؟چ علائمی داره؟

من هرچندوقت یه بار ب شددددت درد میگیره جوری ک بش دست بزنم خیلی اذیت میشم و جدیدا هم چندتا لکه قهوه ای زده ک دارن بیشتر میشن.یعنی مشکل خاصیه؟؟

من عشق ندیدم و ندانم که چ باشد..

اره عزیزم حتما برو منم داشتم دکتر گفت اول تکلیف اینو معلوم کن بعد باردار شو بگو عملت کنه چون اگه ابشو بیرون بیاره دوباره عود میکنه ولی اگه کلش و در بیارن نه عملش راحته

جواب ابلهان خاموشی است
آره منم میترسم باز عود کنه به نظرت تو بارداری بزرگتر میشه ؟البته دارو گیاهی مصرف کردم احساس میکنم کو ...

منم دارم این کیستا زیادشده به منم هموناروگفت.فک نکنم توبارداری اذیت کنه البته منم تواقدامم ولی انقدتنبلی فکرمومشعول کرده راستش به این کیستافکرم نمیکنم

یاارحم الراحمین به خودت توکل کردم   
کیست سینه چجوریه؟؟چ علائمی داره؟ من هرچندوقت یه بار ب شددددت درد میگیره جوری ک بش دست بزنم خیلی اذی ...

درد اگر نزديك موعد پريود باشه جدي نيست و هورموني هست كه البته اونم با ويتامين اي برطرف ميشه ولي سالي يك بار كه براي چكاب زنان تشريف ميبريد اين مسائل تخصصي رو حتما با پزشكتون درميون بذارين تا خيالتون راحت شه چون اينجا هركسي تجربه منحصر به خودشو ميگه